کاربر

لوبیا سبز پلو (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. لوبیا سبز: 3/2 پیمانه
  3. فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  4. هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  5. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. نان نازک: یک قرص
  7. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  8. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  9. روغن کنجد: نصف پیمانه
  10. فلفل سبز کوچک: ۱ عدد
  11. زردچوبه: 3/1 قاشق غذاخوری
  12. نمک: به میزان لازم
  13. لیمو عمانی زرد: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  1. پیاز خرد شده را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  2. هویچ، لوبیا سبز، فلفل سبز و فلفل دلمه ای را به ترتیب بیفزایید.
  3. بعد از چند دقیقه تفت دادن، رب گوجه را افزوده و با مواد مخلوط کنید.
  4. یک پیمانه آب، گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و صبر کنید مواد، داخل ظرف دربسته پخته شده و آبش کشیده شود.
  5. برنج خیس خورده را با ۱ لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید تا پخته گردد.
  6. در ظرفی جداگانه؛ مقداری روغن بریزید، بعد از داغ شدن، نان نازک را به عنوان ته دیگ قرار دهید، سپس مخلوط برنج را ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.