کاربر

فلافل با سس ارده

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. نخود خام 400 گرم
  2. پیاز درشت 1 عدد
  3. جعفری خرد شده 50 گرم
  4. پودر نان سوخاری به مقدار لازم
  5. آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
  6. روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  7. نمک و فلفل به مقدار لازم
  8. زیره سیاه 1 قاشق مرباخوری
  9. هل ساییده 1 قاشق چایخوری
  10. زعفران به مقدار کم

طرز تهیه:

  • نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم، بعد در یک ظرف مناسب می پزیم، به طوری که بعد از پخته شدن، آب آن کاملاً کشیده شود، آنگاه نخود را چرخ می کنیم تا کاملاً نرم شود. سپس پیاز را درشت رنده کرده، آب آن را گرفته، به همراه جعفری خرد شده، آرد نخودچی، روغن زیتون، نمک، فلفل، زیره سیاه، پودر هل و زعفران به نخود چرخ شده، اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خودش را بگیرد. سپس سینی فر را چرب کرده، از مواد فلافل مقدار کمی برداشته و آن را قالب زده، در پودر سوخاری می غلتانیم و در سینی می چینیم و در داخل فر با حرارت ملایم طبخ می کنیم، بعد از این که یک طرف فلافل پخته شد، آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم بپزد. در ظرفی جداگانه پیاز جعفری و گوجه فرنگی ریز خرد شده را هبه همراه کمی آب لیموترش تازه و نمک مخلوط می کنیم، اکنون فلافل ها را به همراه این مخلوط و سس ارده که در قسمت مربوط به سس ها معرفی شده، می توان میل کرد. این غذا بسیار خوش مزه و انرژی زا است. از این رو، در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.