کاربر

شیر مخلوط بادام و فندق

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 8 عدد
  2. مغز فندق خام 8 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها و فندق ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها و فندق ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
  • به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام و فندق به چشم دیده نشوند.
  • در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • کلیه الکترولیت های سلولی بدن را تنظیم می کند. بر اثر تنظیم الکترولیتی سلولی، مغز می تواند امواج التروشیمیایی خود را به آسانی به همه اندام ها انتقال دهد و آرامش زیبایی در بدن ایجاد نماید.
  • برای افرادی که از استرس و اضطراب و نگرانی و دلشوره رنج می برند بسیار نافع است.
  • ارزش غذایی این نوشیدنی، بسیار بالا و حدود شش برابر گوشت است و عوارض گوشت که تولید اسید اوریک است را ندارد و انرژی فوق العاده ای به شخص می دهد.
  • برای ناراحتی های کبد و ریه و افرادی که دچار دفع پروتئین از کلیه ها هستند، مفید است.
  • این نوشیدنی، برای افرادی که از ضعف اسپرم رنج می برند، بسیار نافع است.
  • این نوشیدنی، برای روده های انسان از جمله روده بزرگ و افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند، بسیار نافع است.
  • این نوشیدنی، دارای پروتئین های لازم و املاح و ویتامین های مفید برای بدن می باشد و کارکرد روده ها را تنظیم و سلامت و نشاط را به انسان هدیه می کند.
  • برای دفع اخلاط سینه بسیار نافع است.
  • این شیر برای افراد دیابتی نیز مفید است.
  • استفاده از این شیر موجب افزایش نیروی جنسی در شخص می شود.
  • چهار مغز، مثل بادام، گردو، فندق و پسته، پروتئین های لازم برای بدن انسان را دارند و کلیه نیازمندی های انسان را از نظر پروتئین ها تأمین می کند.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.