مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 8 عدد
- مغز گردو 2 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بهتر است که قبلاً مغز گردو را خیس کنید تا آب زرد رنگی که در پوست قهوه ای گردو وجود دارد از بین برود و آلرژی ایجاد نکند.
- بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه مغز گردو و آب و عسل و ژل کتیرا در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- کلیه الکترولیت های سلولی بدن را تنظیم می کند. بر اثر تنظیم الکترولیتی سلولی، مغز می تواند امواج التروشیمیایی خود را به آسانی به همه اندام ها انتقال دهد و آرامش زیبایی در بدن ایجاد نماید.
- برای افرادی که از استرس و اضطراب و نگرانی و دلشوره رنج می برند بسیار نافع است.
- ارزش غذایی این نوشیدنی، بسیار بالا و حدود شش برابر گوشت است و عوارض گوشت که تولید اسید اوریک است را ندارد و انرژی فوق العاده ای به شخص می دهد.
- برای ناراحتی های کبد و ریه و افرادی که دچار دفع پروتئین از کلیه ها هستند، مفید است.
- این نوشیدنی، برای افرادی که از ضعف اسپرم رنج می برند، بسیار نافع است.
- این شیر برای افرادی که از بی خوابی رنج می برند بسیار نافع است، به شرطی که یک لیوان شیر گردو و بادام را به مدت 10 دقیقه به مرور میل کنند و در اتاق تاریک به خواب بروند.
- این نشویدنی، برای افرادی که از چربی خون و کلسترول رنج می برند بسیار نافع است.
- این نوشیدنی، نیرو جنسی را افزایش می دهد.
- این نوشیدنی، برای تصفیه خون مفید است و خونساز می باشد.
- این نوشیدنی مانع از تشکیل سنگ در کیسه صفرا می شود.
نکته:
- افرادی که از گردو استفاده می کنند، بهتر است شب قبل مغز گردو را خیس و چند بار آب آن را عوض کنند، تا مواد آلرژی زا که در پوست قهوه ای مغز گردو وجود دارد از بین برود و بعد مورد استفاده قرار دهند.
- این نوشیدنی، برای افرادی که از بیماری صرع رنج می برند، بسیار مضر است و این بیماران نباید از این نوشیدنی استفاده کنند.
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.