مواد لازم:
- مغز فندق خام 15 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- فندق ها را قبلاً با آب ولرم خیس کنید.
- سپس پوست آنها را کنده و بشویید و همراه آب و عسل و ژل کتیرا در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا شیر فندق آماده گردد.
- یخ را به آن بیافزایید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود و سپس به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، برای روده های انسان از جمله روده بزرگ و افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند، بسیار نافع است.
- این نوشیدنی، دارای پروتئین های لازم و املاح و ویتامین های مفید برای بدن می باشد و کارکرد روده ها را تنظیم و سلامت و نشاط را به انسان هدیه می کند.
- برای دفع اخلاط سینه بسیار نافع است.
- این شیر برای افراد دیابتی نیز مفید است.
- استفاده از این شیر موجب افزایش نیروی جنسی در شخص می شود.
- چهار مغز، مثل بادام، گردو، فندق و پسته، پروتئین های لازم برای بدن انسان را دارند و کلیه نیازمندی های انسان را از نظر پروتئین ها تأمین می کند.