کاربر

شیر با طعم قیسی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. قیسی رسیده و شیرین 1 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • پوست بادام ها را بکنید و خوب بشویید و هسته قیسی را در آورده و با بقیه مواد در مخلوط کن بریزد و خوب مخلوط کنید بعد آن را به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • تصفیه کننده خون، ضد سرفه، مسکن ناراحتی های مرکز تنفسی و مقوی و ضد تشنج است، ملین و برای گرم مزاج ها مفید است و بوی بد دهان را از بین می برد.
  • برای افرادی که تب دارند، سرماخوردگی های سخت و آسم های برونشیتی و رماتیسم و ورم های دست و پا مفید است.
  • این نوشیدنی، باز کننده گرفتگی های مجاری عروق و نرم کننده سفتی ها می باشد.
  • مسهل صفرا می باشد و برای رفع تشنگی و غلیان صفرا و التهاب معده مفید است.
  • طبق تحقیقات جدید، این میوه یکی از بهترین داروهای ضد سرطان ریه می باشد.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.