مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- عناب تازه و رسیده و شیرین 10 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- عناب ها را تمیز بشویید و با چاقو آن را خط بیندازید و از شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا عصاره آن خارج شود. سپس بادام ها را پوست کنده و با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید. بعد آن را به آرامی و جرعه جرعه میل کنید و از طعم آن لذت ببرید و همیشه سالم و با نشاط باشید.
خواص این نوشیدنی:
- نرم کننده سینه و بند آورنده خون است.
- برای تصفیه خون و کمک به هاضمه استفاده می شود.
- آرام کننده اعصاب و مقوی معده است.
- بی خوابی را از بین می برد و خواب آور و مولد خون تازه است.
- این نوشیدنی، التهاب، تشنگی، حدت خون، درد کبد، کلیه ها و مثانه را تسکین می دهد.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.