مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- زغال اخته رسیده و شیرین 10 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- هسته زغال اخته را را در آورده و با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
خواص این نوشیدنی:
- اثرات این نوشیدنی، دقیقاً شبیه زرشک، بلکه موثرتر و بهتر از زرشک می باشد و کبد را بهتر و سریع تر پاک کرده و آنزیم های آن را به سرعت کاهش می دهد.
- زغال اخته اگر کاملاً رسیده باشد، این شیر بسیار خوش عطر و طعم خواهد شد و از نوشیدن آن لذت خواهید برد.
- این نوشیدنی، چربی خون را کاهش داده و گرفتگی عروق کرونر قلبی را باز خواهد نمود.
- استفاده از این شیر برای افرادی که صفرا در آنان غلبه کرده و زود عصبی می شوند، توصیه می شود و نشاط خاصی به این افراد می دهد.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.