مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- ازگیل رسیده بدون هسته 3 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه ازگیل و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- ازگیل، حرارت غریزی را افزایش می دهد.
- چاق کننده بدن است و مواد سرد و بلغمی و سوداوی را از بدن خارج می کند.
- این نوشیدنی، برای سستی بدن، فلج و جنون مالیخولیا مفید است و دهان را خوشبو می کند.
- برای زخم های داخلی، بواسیر و ازدیاد اسپرم و گرم کردن کلیه و درد کمر و ازدیاد ترشح ادرار و برطرف کردن سردی مثانه مفید است.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.