کاربر

شیر با طعم آلبالو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. آلبالوی رسیده بدون هسته 15 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه آلبالو و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
  • به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
  • در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی بهترین است برای کبد و کیسه صفرا و مواد اضافی را از بدن دفع می کند و پاکسازی بسیار خوبی در بدن انجام می دهد.
  • برای افرادی که یبوست مزاج دارند و یا دهانشان بوی بد می دهد بسیار مفید است.
  • افرادی که آنزیم های کبدی آنها افزایش یافته و بالا رفته است، بهتر است که روزی 2 تا 3 لیوان از این شیر میل کنند تا نشاط از دست رفته به ایشان بازگردد و آنزیم های کبدی تنظیم شود.
  • این نوشیدنی، موجب تصفیه خون می شود و نشاط خوبی به شخص دست می دهد.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.