مواد لازم:
- گردو، بادام، فندق و پسته (تازه و خام) از هر کدام 100 گرم
- پودر نارگیل، بادام هندی و کنجد (تازه و خام) از هر کدام 100 گرم
- عسل 250 گرم
- شیره انگور یا شیره خرما 250 گرم یا یک لیوان
- چلغوز 100 گرم
- زعفران 1 مثقال
- دارچین 25 گرم
- هل سبز 20 گرم
- زنجبیل 1 قشاق چایخوری
- وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
- آرد جوانه گندم 250 گرم
- روغن زیتون طبیعی (در صورت تمایل) 3 تا 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- همه مواد را آسیاب کرده و با آرد جوانه گندم و ادویه جات خوب مخلوط کنید، پس از آن عسل و شیره را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر سفت در آید در صورت سفت شدن بیش از اندازه خمیر می توانید چند قاشق گلاب به آن اضافه کنید. سپس مواد آماده شده را در یک دیس چینی پهن کرده و روی آن را با پودر نارگیل و پودر پسته تزرین کنید و بعد به مدت 30 دقیقه آن را در یخچال بگذارید، آنگاه آن را به دلخواه برش دهید و در آخر، روی آن را سلفون بکشید و در یخچال نگهداری کنید.
توجه: بیماران صرعی از مصرف گردو خودداری کنند؛ زیرا موجب تشنج آنان می شود.