کاربر

شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. لوبیا چشم بلبلی: ۳ قاشق غذاخوری
  3. شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  4. سویا: ۳ قاشق غذاخوری
  5. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  6. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  7. روغن کنجد: نصف پیمانه
  8. شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
  9. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. ادویه پلویی: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لوبیا چشم بلبلی و برنج را به صورت جداگانه آب کنید.
  • پیاز خرد شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که از ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده، همراه نمک و زردچوبه به پیاز بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه تفت دادن، لوبیا چشم بلبلی و ۲ لیوان آب جوش افزوده و اجازه دهید با حرارت کم، مواد پخته شده و آب آن تبخیر گردد.
  • برنج را با یک پیمانه آب، نمک، ۱ قاشق روغن، شوید خشک و شوید تازه، اضافه کنید و صبر کنید تا برنج خوب قوام آید (اگر آب آن کم بود، حتماً از آب جوش بیشتری استفاده کنید).
  • سیب زمینی ورق شده را در ظرفی جداگانه همراه با روغن داغ شده به عنوان ته دیگ قرار دهید.
  • مواد پخته را با ادویه پلویی به صورت لایه لایه ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.