کاربر

شربت عسل با عصاره هل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  2. عصاره هل 3 قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 1 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا عسل را در لیوان بلوری بریزید و سپس عصاره هل را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزنید.
  • آب را به آن اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا کاملاً به صورت محلول درآید.
  • در آخر یخ را اضافه نمایید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.
  • به جای این عصاره، می توانید از عرقیات هم استفاده کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • آرام بخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، مفید برای افراد کم خون، ضد تهوع، خواب آور، اشتها آور، مفید برای ناراحتی های گوارشی خصوصاً معده و روده، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای رشد کودکان، مفید برای افراد دیابتی، مفید برای افرادی که می خواهند چاق شوند، مفید برای افرادی که از ناراحتی های قلبی خصوصاً آریتمی قلب رنج می برند. همچنین برای افرادی که از دردهای استخوانی رنج می برند، برای اشخاصی که استرس و اضطراب دارند، برای افرادی که مدام بدنشان احساس سردی دارد و گرم نمی شوند و برای معده هایی که ضعیف است، مفید است.

طرز تهیه عصاره گیاهان:

  1. 1 قاشق غذاخوری گل گیاه مورد نظر را در یک لیوان آب ولرم بریزید و با چنگال خوب هم بزنید.
  2. در لیوان را بپوشانید و بگذارید به مدت چند روز بماند تا مواد موجود در گیاه به آب انتقال پیدا کند.
  3. سپس، آن را در یخچال قرار دهید و به مرور از آن استفاده کنید.
  4. گیاهانی که از ریشه آن ها به صورت عصاره استفاده می شود، بهتر است که ریشه گیاه را خرد کنید یا آن را به آرامی آسیاب نمایید و سپس عصاره گیری شود.

نکته:

  • شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
  • شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
  • در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.

 

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.