مواد لازم:
- کدو قلیانی سبز: ۴۰۰ گرم
- جو پوست کنده: نصف پیمانه
- اسفناج: ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- نمک: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- جو که از شب قبل خیسانده اید را بپزید.
- در ظرفی جداگانه؛ کدو، اسفناج، پیاز، سیر له شده، نمک، ادویه جات و ۳ قاشق روغن را با ۲ لیوان آب بپزید.
- پس از یک ساعت؛ نعناع خشک را در ۱ قاشق روغن، داغ کرده همراه با جو به سوپ اضافه کنید.
- ۱۰ دقیقه بعد سوپ آماده است.