کاربر

سوپ کدو با گوجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عسل، سیاهدانه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو ۶ عدد
  2. گوجه فرنگی ۴ عدد
  3. سیب زمینی ۳ عدد
  4. برنج نیم کوب 2/1 پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدو را به صورت نگینی خرد می کنیم. سیب زمینی را رنده می کنیم. گوجه فرنگی را در مخلوط کن ریخته تا نرم شود، سپس به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل آن را با حرارت ملایم می پزیم. برنج را با کمی آب و زردچوبه می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت، کدو و سیب زمینی را همراه گوجه به برنج افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خون ساز
  3. مفید برای مزاج های گرم و خشک

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.