کاربر

سوپ عدس (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، گلپر، زیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. عدس ۲ پیمانه
  2. سیب زمینی ۱ عدد متوسط
  3. جعفری خرد شده ۲ پیمانه
  4. گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
  6. آبغوره یا آب نارنج در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی را به برش های ۱ سانتی و گوجه را به صورت نگینی خرد می کنیم. عدس را به همراه مقداری آب، سیب زمینی، گوجه، جعفری، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل با حرارت ملایم می پزیم. در صورت تمایل می توان از چاشنی آبغوره يا آب نارنج استفاده کرد.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. تقویت بینایی

نکته:   

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.