کاربر

سوپ صیفی جات (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه، عسل، خرما

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. هویج: ۱ عدد متوسط
  2. کدو: ۲ عدد متوسط
  3. ساقه کرفس خرد شده: ۲ پیمانه
  4. بلغور گندم: 2/1 پیمانه
  5. بلغور جو: 2/1 پیمانه
  6. سبزی سوپ خرد شده: ۳ پیمانه
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو و گندم را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را به برش های ۱ سانتی و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. کدوها را رنده می کنیم، بلغور جو و گندم را با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم، سپس ساقه کرفس، کدو، هویج و سبزی را به همراه فلفل و زنجبیل به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. ملين
  3. تقویت عمومی بدن
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. ضد دیابت
  6. تقویت حافظه
  7. مفید برای کبد و دستگاه گوارش
  8. تقویت بینایی

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.