مواد لازم:
- جو پوست کنده: یک پیمانه
- شیر سویا ۱۳: یک و نیم پیمانه
- هویج: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- برگ های ترد کرفس: یک پیمانه
- نعناع تازه: 3/2 پیمانه
- جعفری: 3/2 پیمانه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- خامه گیاهی۳: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- جو خیس خورده را با مقداری آب و ۲ قاشق غذاخوری روغن بپزید.
- در ظرفی جداگانه؛ هویج نگین شده را در روغن باقیمانده با حرارت کم تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه، سبزیجات را افزوده و بعد از تفت دادن نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- شیر سویا و مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید مواد پخته شود.
- بعد از پخت کامل؛ جو پخته و خامه گیاهی را بریزید و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.
- هنگام سرو، آب نارنج را افزوده و میل نمایید.