کاربر

سوپ جو با شیر سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جو پوست کنده: یک پیمانه
  2. شیر سویا ۱۳: یک و نیم پیمانه
  3. هویج: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  4. برگ های ترد کرفس: یک پیمانه
  5. نعناع تازه: 3/2 پیمانه
  6. جعفری: 3/2 پیمانه
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. آب نارنج تازه: ۱ قاشق مرباخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. خامه گیاهی۳: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • جو خیس خورده را با مقداری آب و ۲ قاشق غذاخوری روغن بپزید.
  • در ظرفی جداگانه؛ هویج نگین شده را در روغن باقیمانده با حرارت کم تفت دهید.
  • بعد از چند دقیقه، سبزیجات را افزوده و بعد از تفت دادن نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • شیر سویا و مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید مواد پخته شود.
  • بعد از پخت کامل؛ جو پخته و خامه گیاهی را بریزید و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.
  • هنگام سرو، آب نارنج را افزوده و میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.