کاربر

سوپ تره فرنگی با کرفس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عسل، خرما، سیاهدانه، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. تره فرنگی خرد شده: ۲ پیمانه
  2. ساقه کرفس خرد شد: ۴ پیمانه
  3. هویچ: ۱ عدد متوسط
  4. بلغور جو: ۱ پیمانه
  5. جعفری و گشنیز خرد شده: ۱ پیمانه
  6. گوجه فرنگی: ۴ عدد
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  8. آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کرده و به بلغور افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و جدا مدتی با نمک و فلفل می پزیم و به همراه تره فرنگی، جعفری و گشنیز، هویج رنده شده و زنجبیل به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم هنگام صرف غذا، از چاشنی آبغوره نیز استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های گرم و خشک
  2. ضد چاقی
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. ملين
  5. مفید برای کبد
  6. مفید برای تصفیه خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.