طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عسل، سیاهدانه
مواد لازم (برای 4 نفر):
- کلم بروکلی گل گل شده ۲ پیمانه
- هویج ۱ عدد متوسط
- کدو ۲ عدد متوسط
- بلغور جو ۱ پیمانه
- آلو بخارا ۸ عدد
- سبزی سوپ خرد شده ۳ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت کلم بروکلی گل گل شده، هویج نگینی شده و کدو رنده شده را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. در آخر سبزی، آلوبخارا، فلفل و زنجبیل را بـه سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- خون ساز
- ملين
- مقوی عمومی
- ضد چربی و کلسترول خون
- ضد سرطان
- مفید برای پوست و دستگاه گوارش و کبد
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.