کاربر

سوپ بروکلی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عسل، سیاهدانه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کلم بروکلی گل گل شده ۲ پیمانه
  2. هویج ۱ عدد متوسط
  3. کدو ۲ عدد متوسط
  4. بلغور جو ۱ پیمانه
  5. آلو بخارا ۸ عدد
  6. سبزی سوپ خرد شده ۳ پیمانه
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت کلم بروکلی گل گل شده، هویج نگینی شده و کدو رنده شده را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. در آخر سبزی، آلوبخارا، فلفل و زنجبیل را بـه سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خون ساز
  2. ملين
  3. مقوی عمومی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. ضد سرطان
  6. مفید برای پوست و دستگاه گوارش و کبد

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.