کاربر

سوپ بادمجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. آب ساقه سبز کرفس 5/1 لیوان
  2. ساقه ترد کرفس 1 شاخه
  3. جعفری در شده 1 قاشق غذاخوری
  4. گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  5. بادمجان مشکی قلمی کوچک 1 عدد
  6. جوانه ماش 1 قاشق غذاخوری
  7. سیر رنده شده 1 حبه
  8. آب لیموترش تازه 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  9. روغن زیتون بکر 3 قاشق سوپ خوری
  10. نمک دریا به مقدار دلخواه
  11. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه و خواص:

  • ابتدا، بادمجان را بشویید و به 4 قسمت مساوی برش دهید و به مدت 15 دقیقه در آب نمک قرار دهید تا ماده مضر آن به نام سولانین خارج شود.
  • سپس، آن را رنده درشت کره و یا ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
  • آب کرفس را در ظرف مناسبی بریزید و بعد ساقه ترد کرفس را ریز خرد کنید.
  • اکنون، می توانید همه مواد را با هم مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید.
  • در آخر، روغن زیتون را به سوپ اضافه نمایید و نوش جان کنید.
  • این سوپ، بسیار خوشمزه و خوش عطر است و از خوردن آن لذت خواهید برد و با نشاط خواهید شد، این سوپ برای افرادی که مبتلا به بیماری دیابت هستند، بسیار مناسب و مفید است.
  • این نوع بیماران بهتر است این سوپ را یک روز در میان استفاده کنند تا سلامتی و نشاط خود را به دست آورند.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.