کاربر

سمنو با گندم و جو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گندم جوانه زده تازه: ۶۰۰ گرم
  2. جو جوانه زده تازه: ۳۰۰ گرم
  3. آرد گندم جوانه زده: ۴ قاشق غذاخوری
  4. بادام نیمکوب: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

  • جوانه ها را با هم، ۳ بار چرخ کنید.
  • جوانه های چرخ شده را با ۳ لیوان آب میکس کرده و داخل صافی بریزید و آب آن را بگیرید.
  • تفاله ها را باز با ۳ لیوان آب میکس نموده و صاف کنید.
  • آب بدست آمده را روی شعله قرار دهید تا نصف آن تبخیر گردد.
  • آرد گندم جوانه زده و بادام نیمکوب را افزوده و مدام هم بزنید تا غلظت آن شبیه ماست گردد.
  • شعله را خاموش کرده و داخل ظرفی ریخته و بعد از سرد شدن میل نمایید.
  • نکات: بعد از نصفه شدن آب، مدام هم بزنید که ته نگیرد در غیر اینصورت سمنوی شما، تلخ مزه خواهد شد. اگر در ظرف مسی پخته شود خواص بیشتری خواهد داشت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.