مواد لازم:
- گندم جوانه زده تازه: ۶۰۰ گرم
- جو جوانه زده تازه: ۳۰۰ گرم
- آرد گندم جوانه زده: ۴ قاشق غذاخوری
- بادام نیمکوب: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
- جوانه ها را با هم، ۳ بار چرخ کنید.
- جوانه های چرخ شده را با ۳ لیوان آب میکس کرده و داخل صافی بریزید و آب آن را بگیرید.
- تفاله ها را باز با ۳ لیوان آب میکس نموده و صاف کنید.
- آب بدست آمده را روی شعله قرار دهید تا نصف آن تبخیر گردد.
- آرد گندم جوانه زده و بادام نیمکوب را افزوده و مدام هم بزنید تا غلظت آن شبیه ماست گردد.
- شعله را خاموش کرده و داخل ظرفی ریخته و بعد از سرد شدن میل نمایید.
- نکات: بعد از نصفه شدن آب، مدام هم بزنید که ته نگیرد در غیر اینصورت سمنوی شما، تلخ مزه خواهد شد. اگر در ظرف مسی پخته شود خواص بیشتری خواهد داشت.