مواد لازم:
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمر: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- هل: 3/1 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
- گشنیز تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیر و پیاز رنده شده را در روغن تفت داده پوره گوجه و رب گوجه را اضافه کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- بعد ادویه جات را اضافه کنید و خوب تفت دهید. با اضافه کردن مقدار کمی آب جوش اجازه دهید سس به غلظت کامل برسد.