طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره
مواد لازم (برای 4 نفر):
- نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
- کلم برگ خرد شده: ۴ پیمانه
- زیره: ۱ قاشق غذاخوری
- قارچ: ۸ عدد
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
- سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
- پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری: به میزان لازم
- لیموترش تازه: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- کلم برگ و سیب زمینی را ۱ سانتی، قارچ را ۲ سانتی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. کلم برگ را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. پس از آن قارچ و فلفل دلمه ای را با نمک، فلفل و ادویه به مواد قبلی افزوده و کمی تفت می دهیم. در انتها کلم برگ تفت داده شده و زیره را با آب لیموترش به کل مواد اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود. مواد را داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.
خواص:
- مفید برای مزاج های معتدل
- مناسب برای فصل های بهار و پاییز
- ضد چربی و کلسترول
- ملين
- مفید برای کبد
- تقویت عمومی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.