طبع غذا: گرم و تر
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
- گل کلم گل شده: ۳ پیمانه
- لوبیا سبز: ۲ پیمانه
- کدو خورشتی: ۱ عدد متوسط
- هویج: ۱ عدد متوسط
- ساقه کرفس: ۲ پیمانه
- جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
- پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- لوبیا سبز، کدو و کرفس را نگینی خرد کرده، سپس آنها را بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت داده، سپس هویج را نیز نگینی خرد کرده و به همراه فلفل و نمک به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. پس از آن مواد بخارپز شده را به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. در آخر جعفری و گل کلم را به کل مواد اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم. مواد آماده شده را داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.
خواص:
- مفید برای سوداوی مزاج ها
- مناسب برای فصل زمستان
- تقویت قلب
- ضد دیابت
- تقویت بینایی
- مفید برای کبد
- تقویت عمومی
- تقویت امور جنسی
- ضد چربی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.