مواد لازم (برای 2 الی 3 نفر):
- کاهو 8 برگ
- خیار بوته ای 2 عدد با پوست
- هویج فرنگی 1 عدد
- سیب درختی 1 عدد
- جوانه گندم 2 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- لیموترش تازه بندری 1 عدد
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- مغز بادام خام رنده شده 15 عدد
طرز تهیه:
- تمام مواد ذکر شده در بالا را تمیز شسته، در صافی بریزید تا آب آنها کشیده شود، سپس آنها را ریز خرد کرده یا درشت رنده کنید و در یک ظرف مناسب ریخته، جوانه گندم را به همراه آب لیموترش تازه، روغن زیتون و مغز بادام رنده شده به آن افزوده، به خوبی آنها را هم بزنید، در انتها، عسل را طوری روی سالادها بریزید که همه آن را بپوشانید، این سالاد برای ناراحتی های کلیوی و خصوصاً افراد که در شرف دیالیزند، بسیار مفید است.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.