کاربر

سالاد سیب زمینی (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. سیب زمینی: ۸ عدد
  2. نخود: ۲ پیمانه
  3. جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
  4. پیاز: ۱ عدد متوسط
  5. سیر: ۲ حبه
  6. ارده: ۵ قاشق غذاخوری
  7. لیموترش تازه: ۳ عدد کوچک
  8. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه: به میزان لازم
  9. روغن زیتون: 2/1 پیمانه

طرز تهیه:

  • نخود را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم تا آب آن تمام شود. نخود پخته شده را به همراه ارده، آب لیمو ترش تازه، پیاز، روغن، سیر، نمک و فلفل در مخلوط کن ریخته تا نرم شده و به شکل سس درآید. سیب زمینی را بخارپز کرده و آن را همراه خیارشور، درشت رنده می کنیم. جعفری خرد شده و سس را به مواد قبلی اضافه کرده و کاملاً مخلوط می کنیم. سالاد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان
  3. تقویت قلب
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. مفید برای کبد
  7. تقویت عمومی و جنسی
  8. ضد چربی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.