کاربر

رنگینک (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ارده سیاه 10 قاشق غذاخوری
  2. رطب زرد 500 گرم
  3. پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
  4. مغز گردو 50 گرم
  5. عسل 150 گرم
  6. آرد جوانه گندم 3 قاشق غذاخوری
  7. پودر هل سبز ساییده 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، مغز گردو را خیس نمایید تا مواد آلرژی­زای آن از بین برود و چند بار آب آن را عوض کنید.
  • سپس، هسته رطب ها را خارج کنید و یک چهارم مغز گردو را درون رطب ها قرار دهید.
  • عسل را با آرد جوانه گندم و پودر هل ساییده، خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود.
  • چند قاشق غذاخوری ارده در کف ظرف مناسبی بریزید و بعد رطب ها را به روال قبل بچینید.
  • چند قاشق غذاخوری ارده را روی رطب ها بریزد و بعد یک لایه از مخلوط عسل و آرد جوانه گندم را که قبلاً آماده کرده اید، روی رطب ها قرار دهید و به همین شکل کار را ادامه دهید.
  • بعد از اتمام کار، پودر نارگیل را روی مواد بپاشید و در ظرف را ببنید و در کناری قرار دهید تا این مواد در هم نفوذ کند و طعم دار شود.

خواص این رنگیک:

  • این دسر، برای افرادی که پوکی استخوان و آرتروز و دیسک و فتق دیسک دارند بسیار مفید است، این دسر به خاطر داشتن روغن و کلسیم و فسفات و ویتامین D3 موجب جذب کلسیم شده وکسالت ها را برطرف خواهد نمود.
  • برای افرادی که دچار ضعف اسپرم هستند، بسیار موثر است و با مداومت در استفاده از آن، این مشکل برطرف خواهد شد.

توجه:

  • ارده سیاه، در حقیقت همان کنجد با پوست است که آسیاب شده و به همین خاطر رنگ آن تیره و سیاه می باشد و بیشترین کلسیم را دارد. اگر به همین شکل استفاده شود، بهترین غذا برای پوکی استخوان، آرتروز، ساییدگی استخوان، دیسک و فتق دیسک است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.