مواد لازم:
- گوجه فرنگی رسیده درشت 5 عدد
- جوانه گندم 250 گرم
- مغز بادام پوست کنده 75 گرم
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر خام متوسط 1 حبه
- زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
- نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، سر گوجه فرنگی ها را به صورت مخروطی برش دهید، محتوای آنها را خارج کنید و به بقیه مواد اضافه نمایید.
- جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ و سپس سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید.
- اکنون، مقداری از مواد را بردارید و درون گوجه فرنگی ها را پر کنید.
- در گوجه ها را گذاشته و آنها را در ظرفی مناسب قرار دهید و در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند. این غذای خام را با انواع سالاد و یا ترشی جات و سبزیجات مورد استفاده قرار دهید.
نکته:
- یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.