مواد لازم:
- برنج نیم دانه (ترجیجاً سبوسدار): 3/2 پیمانه
- سبب زمینی: ۳ عدد متوسط
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- جعفری خرد شده: یک پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف پیمانه
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل: 3/1 قاشق چایخوری
- سویا: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- بعد از شستن و پوست گرفتن سیب زمینی، آن را به دو نیمه غیر مساوی تقسیم کنید (یعنی حدود 3/1 آن را ببرید).
- داخل بخش بزرگ تر را خالی کنید و هر ۳ سیب زمینی را به این شکل آماده سازید.
- پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا خیس خورده که آبکشی نموده اید را با ادویه جات به آن اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه؛ رب گوجه و جعفری خردشده را بیفزایید.
- مواد که به خوبی تفت خورد زیر شعله را خاموش کنید.
- در ظرفی جداگانه رب گوجه را با ۲ قاشق روغن تفت دهید.
- مقداری آب جوش بریزید تا به نقطه جوش برسد (سس دلمه).
- سیب زمینی ها را از مواد، پر کرده و قسمت کوچکتر را روی قسمت بزرگتر قرار دهید.
- سس را روی سیب زمینی ریخته و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.
- بعد با حرارت ملایم اجازه دهید تا دلمه پخته شود.
- نکته: برای وا نرفتن دلمه ها، آنها را خوب کنار هم بچینید.