کاربر

دلمه خیار سبز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خیار سبزی سالادی 4 تا 5 عدد
  2. جوانه گندم 250 گرم
  3. مغز بادام پوست کنده 75 گرم
  4. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  5. سیر خام متوسط 1 حبه
  6. زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
  7. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  8. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  9. نمک دریا به مقدار دلخواه
  10. آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
  11. زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  12. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  13. فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، خیارها را تمیز بشویید و ته آنها را به ضخامت 2 تا 3 سانتی متر برش دهید و محتوای آنها را خالی کنید.
  • جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ و سپس سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
  • مقداری از مواد را برداشته و درون خیارها را پر کنید و سپس در آنها را بگذارید.
  • آنها را در ظروف مناسبی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند این غذای خام را می توانید با انواع سالاد و یا ترشیجات مورد استفاده قرار دهید و لذت ببرید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.