مواد لازم:
- سیب رسیده و قرمز 2 تا 3 عدد
- پودر مغز بادام پوست کنده 150گرم
- عسل طبیعی به مقدار لازم
- پودر نارگیل 100 گرم
- پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری سر صاف
- پودر هل سبز 1 قاشق چایخوری
- گلاب 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، سیب ها را تمیز بشویید و سر آن ها را به صورت مخروط در آورید.
- سپس، درون سیب را خالی کنید، پوست دانه های آن را جدا نمایید و گوشت سیب را له کنید.
- گوشت سیب له شده را با پودر بادام و نارگیل و با بقیه مواد خوب مخلوط نمایید تا به صورت یکنواختی درآید.
- اکنون، می توانید با این مواد درون سیب ها را پر کرده و در سیب را روی سیب قرار داده و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
- این دسر، یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و انرژی زا می باشد که اگر بعد از غذای خام میل شود، بسیار مفید خواهد بود.
- ضمناً این دسر را می توانید با سیب سفید و یا سیب عروس هم درست کنید.