مواد لازم:
- مغز پسته خام 75 گرم
- مغز گردو تازه 75 گرم
- بادام خام پوست کنده 75 گرم
- مغز فندق پوست کنده 75 گرم
- مغز بادام هندی خام 75 گرم
- کنجد پوست کنده 50 گرم
- مغز چلغوز خام 25 گرم
- پودر نارگیل 100 گرم
- عسل طبیعی 100 گرم
- گلاب خالص 3 قاشق سوپخوری
- پودر پسته 1 قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، مغز گردو را از شب قبل خیس کنید تا مواد آلرژی زای آن از بین برود، سپس در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
- هفت مغز را با پنجره ریز چرخ کنید و با پودر نارگیل خوب مخلوط نمایید.
- بعد پودر هل و گلاب را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- سپس، با عسل مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید و با یک قاشق تمیز آن را پهن کنید تا مسطح شود.
- در آخر، پودر پسته را روی دسر بریزید و روی آن را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.