مواد لازم:
- رطب سیاه یا طلایی 800 گرم
- مغز گردو 50 گرم
- پودر نارگیل 50 گرم
- پودر پسته 20 گرم
طرز تهیه:
- ابتدا، مغز گردو را خیس کنید تا مواد آلرژی زای آن خارج شود؛ سپس هر مغز گردو را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
- اکنون، با پنس هسته های رطب را خارج و به جای هسته مغز گدو را جایگزین کنید و در ظرف مناسبی بچینید و روی آن پودر نارگیل بریزید، به طوری که روی همه رطب ها را بپوشاند.
- در انتها، پودر پسته را روی رطب ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
- این دسرها، بسیار خوشمزه و خوش خوراک و همین خوش آب و رنگ است و از خوردن آن لذت می برید.