کاربر

دسر رطب سیاه یا طلایی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. رطب سیاه یا طلایی 800 گرم
  2. مغز گردو 50 گرم
  3. پودر نارگیل 50 گرم
  4. پودر پسته 20 گرم

طرز تهیه:

  • ابتدا، مغز گردو را خیس کنید تا مواد آلرژی زای آن خارج شود؛ سپس هر مغز گردو را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • اکنون، با پنس هسته های رطب را خارج و به جای هسته مغز گدو را جایگزین کنید و در ظرف مناسبی بچینید و روی آن پودر نارگیل بریزید، به طوری که روی همه رطب ها را بپوشاند.
  • در انتها، پودر پسته را روی رطب ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
  • این دسرها، بسیار خوشمزه و خوش خوراک و همین خوش آب و رنگ است و از خوردن آن لذت می برید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.