کاربر

درمان سرطان پستان یا سینه (برست)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

سرطان پستان: عبارت است از رشد بدخیم بافت پستان، سرطان پستان امکان دارد به گره های لنفاوی همجوار، ریه ها، پرده جنب (پوشاننده ریه ها)، استخوان (به خصوص جمجمه)، لگن و کبد گسترش یابد. سرطان پستان قبل از 30 سالگی نادر است و سن حداکثر بروز آن 65 الی 45 سالگی است. میزان بروز سرطان پستان پس از یائسگی افزایش می یابد.

علائم:

  1. تورم یا وجود یک توده در پستان
  2. به داخل کشیده شدن نوک پستان
  3. به وجود آمدن فرو رفتگی در سطح پستان
  4. خون آلود بودن ترشحات پستان (به ندرت)
  5. به هم خوردن شکل و انحناهای طبیعی پستان
  6. بزرگ شدن گره های لنفاوی زیر بغل (در مراحل انتهایی)
  7. احساس مبهمی از ناراحتی در پستان، بدون وجود درد واقعی
  8. در مراحل اولیه علائمی وجود ندارند، اما با کمک ماموگرافی (عکس برداری از پستان) می توان سرطان را در این مرحله بدون علامت تشخیص داد.

علت:

  • اختلالات هورمونی.
  • استرس و فشار های عصبی.
  • استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی
  • پوشیدن بیش از 12 ساعت سوتین در روز.
  • استفاده بیش از حد از مواد گوشتی و حیوانی و …
  • نقش هورمون های استروژنی در ایجاد سرطان پستان.
  • عادت ها و رژیم های غذایی نامناسب، بی فایده و مضر.
  • حساسیت و نگرانی بی مورد درباره سلامتی و خطر بیماری ها.
  • زنانی که در سن بالا ازدواج می کنند و یا در سن بالا بچه دار می شوند.
  • یافتن ویروس و اطلاعات وابسته به ویروس در DNA سلول های سرطان پستان انسان.
  • توارث و زمینه های ژنتیکی، که 2 تا 7 برابر میزان خانوادگی این بیماری را گزارش کرده اند.
  • مصرف دراز مدت رزرپین (که موجب ترشح پرولاکتین می شود)، میزان بروز سرطان پستان را در انسان افزایش می دهد.
  • استفاده از غذاهای ممنوع از قبیل غذاهای صنعتی (لبنیات صعتی، ترشیجات، مرغ و تخم مرغ صنعتی، کنسروها و غذاهای آماده) و فست فودها.
  • مقاربت با زنان در ایام ناپاکی، خوردن گوشت زیاد و یا گوشت حیوانی که انسان با او جماع کرده باشد، خوردن بیضه گوسفند، خوردن ماهی های حرام مثل سگ ماهی و امثال آن.
  • سرطان یعنی رسوب مواد سرد غلیظ (سودا) که به واسطه حرارت زیاد یعنی صفرا در بدن پدید می آید که این حرارت (صفرا) به واسطه یک شوک یا استرس به شخص وارد می شود و اگر سودا رسوب کند می شود تومور و این تومور را از عوارض می فهمیم.
  • به طور کلی باید گفت سرطان سینه از جمله سرطان هایی است که نمی توان علت یا علل دقیق و نهایی را برای آن برشمرد. در واقع این سرطان با برخی از عوامل و علل می تواند مرتبط باشد اما آنها دلایل اصلی و نهایی و تأیید شده بروز این بیماری نیستند. در نتیجه نمی توان گفت که کدام عامل و مورد می تواند باعث بروز سرطان سینه شود. اگر می توانستیم علت اصلی آن را تشخیص دهیم به راحتی می توانستیم هم پیشگیری کنیم و هم این که در صورت بروز آن را درمان کنیم. بنابراین تمامی اطلاعات ما در خصوص این بیماری بسیار کم است و با عوامل زمینه ساز احتمالی مواجه هستیم. برای مثال گفته می شود که سیگار کشیدن و استفاده از الکل می تواند باعث افزایش احتمال بروز این بیماری شود. در نتیجه تنها اقدامی که می‌توان انجام داد این است که بتوانیم از سیگار کشیدن پرهیز کنیم. اما این کار به طور صد در صد شما را در برابر این بیماری ایمن نخواهد کرد.
  • سردی در زنان بیشتر از مردان بروز می کند؛ چون غده تحریک جنسی زنان در سینه و مردان در کمر است و لذا در زنان تحریک دیرتر اتفاق می افتد و باید گرمتر از مرد باشد تا غده تحریک زودتر به رحم برسد، وقتی که تحریک شود و حرکت نکند انباشته می شود، یعنی بلغم تبلور یافته و بعد خشک و تبدیل به کیست می شود و آن هم به سرطان تبدیل می شود. پس علت سرطان سینه تکرار تحریک و عدم تخلیه کامل است.
  • خوردن گوشت، خون انسان را فوق العاده ترش می کند و عکس العمل این ترشی زیاد باعث به وجود آمدن سلول سرطانی می شود، وقتی سلول سرطانی پیدا شد خون قلیایی می شود و ترشی آن به وسیله ادرار دفع می گردد. پس وقتی خون قلیایی شد و ترشی ادرار بالا رفت مقدمات ایجاد سرطان پیدا می شود. خلاصه پیدایش سرطان به علت غذاهای ناباب و مصنوعی، جوهرهای گوناگونی که برای زیبایی به خوراک های مختلف می افزایند، انواع سوسیس، کالباس های گوناگون، تخم مرغ های فاسد و مانده شده که آب پز می کنند و با آن ساندویچ تهیه کرده و به خورد ما می دهند، گوشت های مانده که چندین سال منجمد شده یا گوشت های مصنوعی که از نفت به دست می آیند، روغن های فاسد و امثال این نوع غذاها می باشد و در بعضی مزاج ها که زمینه مساعد و ماده مستعد است فوری ایجاد سرطان می کند.

عوامل افزایش دهنده خطر:

  1. سابقه قرار گرفتن در معرض اشعه
  2. سابقه سرطان پستان در یک پستان
  3. در یک خانم بالای50 سال خطر بیشتر است.
  4. سابقه خانوادگی سرطان پستان (به خصوص مادر یا خواهر)
  5. در بیماران که سرطان آندومتر رحم یا سرطان تخمدان دارند.
  6. سابقه وجود تومورهای خوش خیم پستان (بیماری فیبروکیستیک پستان)
  7. در خانم هایی که بچه دار نشده اند یا اینکه در سال های آخر دوران باروری بچه دار شده اند.
  8. زود آغاز شدن قاعدگی در نوجوانی؛ دیر شروع شدن یائسگی؛ وقوع اولین بارداری پس از 30 سالگی
  9. در مورد خطر احتمالی سرطان پستان ناشی از هورمون درمانی جایگزین، مطالعات نتایج ضد و نقیضی را ارائه داده اند و اتفاق نظر واقعی در این زمینه وجود ندارد.

پیشگیری:

  1. انجام معاینات توسط پزشک به طور مرتب
  2. معاینه ماهانه پستان از نظر وجود علائم سرطان توسط خود فرد.
  3. گاهی ممکن است داروهایی به نام تاموکسیفن برای خانم هایی که خطر سرطان پستان در آنها بالا است تجویز می شود.
  4. در زنانی که در سن 18 سالگی اولین آبستنی و شیر دادن را به پایان رسانده اند، خطر بروز این سرطان تا 70% کاهش می یابد.
  5. رژیم غذایی متعادل و کم چربی داشته باشید. (البته نتایج مطالعات در زمینه ارتباط رژیم پر چربی با سرطان پستاندار انسان غیر قطعی هستند).
  6. انجام یک ماموگرافی روتین به عنوان مقایس پایه در سن 40 الی 35 سالگی، از آن به بعد باید ماموگرافی تا 49 سالگی هر یک یا دو سال یک بار و پس از 50 سالگی سالانه انجام شود.
  7. اگر باردار هستید، بهتر است به نوزادی که قرار است متولد شود از پستان خود شیر دهید. در خانم هایی که از پستان خود به نوزادشان شیر می دهند میزان بروز سرطان پستان کمتر است.

عواقب مورد انتظار:

  • در صورتی که سرطان پستان زود تشیخص داده و درمان شود، علاج پذیر است. میزان بقای ده ساله بیماران، به مرحله بالینی بیماری در هنگام تشخیص بستگی دارد.

عوارض احتمالی:

  1. عوارض جانبی داروهای ضد سرطان و اشعه درمانی
  2. گسترش به اعضای حیاتی بدن در صورتی که درمان زود انجام نشود.
  3. عوارض پس از عمل جراحی (عفونت رحم، محدود شدن حرکات شانه)

تشخیص:

  1. ماموگرام یا ماموگرافی: در ماموگرافی با استفاده از انواع ابزارهای تصویربرداری دقیق می‌توانند که تصاویری دقیق از سینه تهیه کنند. در این تصاویر تمامی بخش ها مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و در صورتی که توده های غیر عادی تشکیل شده باشد می‌توانند روند تشخیص های تکمیلی را نیز طی کنند. ماموگرافی براساس پرتوهای ایکس انجام می‌شود و از دقت بالایی برخوردار است. این روش را به زنانی که در سنین بعد از ۴۰ یا ۴۵ سالگی قرار دارند توصیه می‌شود تا بتوانند تشخیص بهنگام و روند درمانی موفقیت آمیزی را پشت سر بگذارند.
  2. اولتراسوند پستان: اولتراسوند یکی از راه های تشخیصی است که امواج صوتی در آن نقش پررنگی دارد. امواج صوتی باعث تهیه عکس هایی از بخش های داخلی سینه و بافت های اساسی آن می‌شود. این تکنیک تشخیصی اطلاعات جامعی در خصوص توده در اختیار متخصصین قرار می‌دهد که در ادامه روند درمان بسیار سودمند خواهند بود. برای مثال جامد یا مایع یا ترکیبی بودن توده از این روش قابل تشخیص خواهد بود. نحوه انجام آن بسیار شبیه به سونوگرافی است. یعنی ژل روی سینه های زنان قرار داده می‌شود و سپس با دستگاه اولتراسوند مشاهدات تکمیلی انجام می‌شود.
  3. بیوپسی پستان: در بیوبسی می‌توانند که بخش هایی از بافت سینه را بردارند و در مرحله‌ای در آزمایشگاه آن را مورد بررسی قرار دهند. در واقع این تکنیک زمانی به کار گرفته می‌شود که نیاز است که تشخیص داده شود آیا توده یا بافت برداشت شده از سینه ماهیتی سرطانی دارد و خطرناک است یا خیر می‌توانند با سایر اقدامات ابتدایی به بهبود وضعیت افراد کمک کنند. بیوبسی با استفاده از سوزن و توسط رادیولوژیست انجام می‌شود که تأثیرات چشمگیری در افزایش دقت تشخیص این بیماری در زنان دارد. در برخی از موارد بخشی از توده برداشت می‌شود، اما در شرایط دیگر می‌توان مشاهد کرد که می‌توان با برداشت حتی بخشی از توده می‌توانند تشخیص های لازم را داشته باشند. بیوبسی با تکنیک های مختلفی به کار گرفته می‌شود. برای مثال:
  4. بیوپسی تنفسی با سوزن نازک: این نوع بیوپسی هنگامی به کار می رود که توده جامدی در پستان ها مشاهده شود. پزشک سوزن نازکی را وارد بافت پستان می کند و بافت کوچکی را جدا می کند. این بافت مورد مطالعه یک پاتولوژیست قرار می گیرد. در برخی موارد، پزشک نیاز به معاینه دقیق‌تری روی توده کیستی مشکوک دارد تا سرطانی نبودن آن را تأیید نماید.
  5. بیوپسی با سوزن کلفت: این عمل با استفاده از سوزن بزرگتر و مخزن نگهداری نمونه انجام می شود. بدین ترتیب نمونه بافتی به اندازه یک خودکار از پستان استخراج می‌شود.
    هدایت سوزن در داخل بافت به وسیله قدرت تجسم پزشک، ماموگرافی، یا اولتراسوند انجام می شود. اگر تصاویر خوبی از پستان زن به وسیله ماموگرام بدست آیند، آنگاه بیوپسی به کمک تصاویر ماموگرام هدایت می‌شود. از این جراحی تحت عنوان بیوپسی استریوتاکتیک پستان هم یاد می شود.
  6. بیوپسی جراحی (بیوپسی باز): در این نوع بیوپسی، جراح بخشی از توده (بیوپسی بُرش داخلی) یا کُل آن را استخراج می کند. این روش تحت عنوان بیوپسی بُرش خارج کننده، بیوپسی خروجی موضعی وسیع، لامپکتومی نیز شناخته می‌شود. این نمونه ‌برداری برای این است که ارزیابی‌های دقیق‌تری زیر میکروسکوپ بر روی آن‌ها انجام شوند. در صورتی که توده خیلی کوچک باشد، یا نتوان با دست زدن آن را شناسایی کرد، آنگاه جراح به فرآیندی به اسم موضعی کردن سیم روی می آورد. به کمک این روش، مسیر قابل عبور قبل از جراحی تعیین می شود. عبور سیم به کمک پرتو هدایت شده با تصاویر ماموگرام، یا اولتراسوند انجام می شود.
  7. بیوپسی غده نگهبان: بیوپسی غده نگهبان، یک نوع بیوپسی است که روی غده لنفاوی انجام می شود که سرطان برای نخستین بار از آن، به سایر بخش های بدن سرایت نموده است. بیوپسی غده نگهبان، جهت تشخیص سرطان پستان، معمولاً از غده های لنفاوی آکسیلا، یا ناحیه زیربغل صورت می گیرد.
  8. بیوپسی هدایت شده با تصویر: در بیوپسی هدایت شده با تصویر، پزشک از یکی از تکنیک های تصویربرداری همچون ماموگرام، اولتراسوند یا MRI، برای ایجاد تصویری همزمان از ناحیه مشکوک به سرطان استفاده می کند. موقعیت این ناحیه به گونه‌ای است که نمی توان به راحتی از روی پوست آن را دید یا لمس کرد. پزشک با استفاده از این تصویر، سوزن را به بهترین نقطه جهت نمونه برداری از سلول های مشکوک هدایت می کند.
  9. اسکن MRI پستان: اسکن MRI پستان، ابزار متداولی برای غربالگری و تشخیص سرطان پستان محسوب نمی شود. علت این است که احتمال بروز نتایج مثبت کاذب ناشی از آن بسیار بالا است. البته در مواقعی که ریسک سرطان پستان در بیمار بالا باشد، پزشک توصیه می کند به عنوان اقدام احتیاطی، اسکن MRI نیز در کنار ماموگرام سالیانه انجام شود. این آزمایش، با استفاده از یک هسته آهنربایی و امواج رادیویی، تصویری از داخل پستان تولید می کند.
  10. تشخیص مراحل پیشرفت سرطان پستان: پس از تشخیص ابتلا به سرطان سینه، گام بعدی شامل شناسایی مرحله پیشرفت سرطان است. پس از مشخص شدن مرحله سرطان، پزشک بهترین روش درمانی را تعیین می کند. تعیین مرحله سرطان، با توجه به اندازه تومور و گسترش آن به بخش های خارج از بافت پستان صورت می گیرد. سلول های سرطانی که به گره های لنفاوی گسترش می یابند، می توانند به بخش های مختلف بدن منتقل شوند. در فرآیند تخمین شدت سرطان (مرحله پیشرفت سرطان)، پزشک دستور شمارش کامل خون و تهیه تصویر ماموگرام از پستان دیگر را صادر می کند. بدین ترتیب هرگونه علائم بالقوه از وجود تومور مورد بررسی قرار می گیرند.
  11. آزمایش‌هایی برای تعیین پیشرفت سرطان سینه: همچنین پزشک قادر است به کمک آزمایش‌های زیر، میزان پیشرفت سرطان را بسنجد، و به روند درمانی کمک نماید.
  12. اسکن استخوان: سرطان متاستاز شده به استخوان ها گسترش می یابد. اسکن استخوان به پزشک این امکان را می دهد تا وضعیت استخوان ها و وجود هرگونه سلول سرطانی بالقوه در آن ها را بسنجد.
  13. سی تی اسکن: یک نوع دیگر از روش های تصویربرداری مبتنی بر پرتو X است. سی تی اسکن برای تهیه تصاویر همراه با جزئیات، از اندام های بدن به کار می رود. پزشک با استفاده از سی تی اسکن، گسترش سرطان به اندام های بیرونی از جمله قفسه سینه، ریه و بافت شکم را می‌سنجد.
  14. اسکن PET: اسکن  PET، یک ابزار آزمایشگاهی منحصر به فرد محسوب می شود. پزشک رنگی را داخل سیاهرگ ها تزریق می کند. با جابه جایی رنگ در قسمت های مختلف بدن، یک دوربین ویژه برای تهیه تصاویر ۳ بُعدی از داخل بدن به کار می رود. این تصاویر به پزشک کمک می‌کند تا موقعیت تومورها را شناسایی کند.

درمان طب نوین:

  • به طور عمده روش های درمانی زیر برای بهبود وضعیت بیماران مبتلا به سرطان سینه کاربرد زیادی دارند و اثرات درمانی قابل توجهی از خود نشان می‌دهند:
  • پرتو درمانی: در پرتو درمانی با تابش پرتو به بافت های سرطانی می‌توانند که بافت را از بین ببرند. این تکنیک درمانی موضعی محسوب می‌شود و به عنوان تکنیکی مکمل در کنار شیمی درمانی و جراحی استفاده می‌شود.
  • شیمی درمانی: در شیمی درمانی به نوعی داروهای شیمیایی به داخل سرم تزریق می‌شود یا اینکه به شکل قرص به بیماران ارائه خواهد شد.
  • دارودرمانی: در دارو درمانی دارو هایی تجویز خواهد شد که به بهبود وضعیت بیماران می‌انجامد و سرعت رشد بهبودی را افزایش می‌دهند. در این داروها پروتئین‌هایی به کار گرفته شده است که رشد توده های دارای پروتئین ها را کاهش خواهند داد.
  • لامپکتومی: در این تکنیک بخشی از بافت سرطانی برداشته شده و تمامی بخش های سینه و غیر آلوده به تومور در همان جا حفظ خواهد شد.
  • ماستکتومی: در این تکنیک بافت های اطراف توده های سرطانی نیز برداشته می‌شود تا احتمال بازگشت این بیماری در بیماران وجود نداشته باشد.
  • هورمون درمانی: هورمون درمانی در این جهت انجام می‌شود که هورمون هایی که باعث می‌شود سلول های سرطانی سرعت رشد بالایی دارند متوقف یا کند شوند. مثل هورمون استروژن یا پروژسترون.
  • توصیه اصلی از بین بردن زمینه های بروز سرطان: زندگی آرام و پرهیز از هرگونه تنش و اضطراب و فشارهای عصبی، پرهیز از پر خوردن و بد خوردن و داشتن برنامه منظم و سالم غذایی و تحرک و ورزش. اما بیماران متبلا به سرطان، قبل از هر چیز باید ابتدا تصمیم جدی و قاطع بگیرند و باور کنند که می توانند بر بیماری خود غلبه کنند و آن را از بین ببرند، باور به بهودی و شکست بیماری مهم ترین عامل مبارزه با سرطان است که بیمار همواره باید متذکر به آن باشد.

درمان طب سنتی:

  • خوردن جوشانده بذر کتان
  • از داروی پیامبر ﷺ مصرف کنید.
  • بیمار از مصرف کلیه غذاهای سرد پرهیز نماید.
  • خوردن سوپ گندم معمولی با روغن زیتون هر شب.
  • ناشتا، اندازه یک قاشق چایخوری طریفل میل کنید.
  • بیماران روزانه چند لیوان دم کرده هل، دارچین، زعفران و زنجبیل بنوشند.
  • بیمار از داشتن یبوست مزاج جداً پرهیز نماید تا دچار درد و بی قراری نشود.
  • هر شب، دو قطره روغن بنفشه پایه کنجد یا پایه زیتون در هر بینی بریزید.
  • دانه های کاج را تفت دهید و صبح ناشتا به اندازه 10 الی 20 عدد میل کنید.
  • هسته سیب زیاد مصرف کنید. هسته سیب در درمان انواع سرطان کاربرد دارد.
  • بیماران بهتر است، همراه غذا از زنجبیل تازه استفاده کنند که بسیار موثر است.
  • از داروی «ثفا» استفاده کنید. این دارو در درمان انواع ورم و سرطان مؤثر است.
  • بیمار روزانه 4 تا 5 لیوان شربت عسل و زنجبیل و زعفران را در طول روز استفاده نماید.
  • اندازه یک حبه جامع امام رضا (ع) را با یک لیوان آب عسل میل کنید و تا ۵ شب ادامه دهید.
  • بلادن ۵ گرم، شربت ید و تانیک ۲۰ گرم و شربت ساده ۳۰ گرم، همه را مخلوط و مصرف کنید.
  • اندازه یک نخود از داروی شافیه ۱۲ ماهه را با جوشانده آب مرزنجوش، موقع خواب مصرف کنید.
  • بیماران از مصرف گوشت قرمز و لبنیات و تخم مرغ و سایر فرآورده های حیوانی خودداری نمایند.
  • بلادن را نرم بسایید، بعد با سفیدآب قلع و روغن زیتون مخلوط کرده و بر روی غده سرطانی ضماد کنید.
  • استفاده از شیرینی جات طبیعی مانند عسل، خرما، توت خشک و مویز و انجیر برای این بیماری بسیار مفید است و انرژی لازم را به بیمار می دهد.
  • خارشتری ۲۵ گرم و بلادن ۵ گرم را با هم در یک لیتر آب بجوشانید، بعد با شکر مخلوط کرده و روزی سه استکان از آن را به بیمار بخورانید، بسیار مؤثر است.
  • سه مثقال برگ و ریشه و ساقه و دانه بلادن را مخلوط کرده و در نیم لیتر آب بجوشانید، بعد آب آن را با شکر مخلوط کرده و روزی سه قاشق چایخوری میل کنید.
  • خمیری با آب تره + گشنیز + آرد با مقداری خاک قند درست کنید و روی تومور بگذارید بعد از 7 روز آن را باز کنید. در این مدت مداوم جوشانده برگ صنوبر مصرف کنید.
  • بیمار روزانه 2 تا 3 لیوان دم کرده قدومه شیرازی (قدومه دختر) بنوشند (2 قاشق مرباخوری را در یک لیوان آب جوش ریخته، بعد از لعاب دادن با یک قاشق عسل استفاده شود).
  • داشتن آرامش و بینش مثبت کمک بزرگی به بیمار می کند، بهتر است که اینگونه بیماران برای بهبودی هر چه سریع تر به مناطق خوش آب هوا بروند و به نرمش و ورزش بپردازند.
  • یک دانه بلادن را نرم ساییده و با شکر بجوشانید که شربتی حاصل شود و روزی یک قاشق سوپ خوری از آن را صبح و یک قاشق سوپ خوری را نیز هنگام شب میل فرمایید.
  • ۳۰ گرم ژل رویال را با نیم کیلو عسل کوهی مرغوب مخلوط کنید و صبح ناشتا، یک قاشق مرباخوری همراه ۷ عدد سیاهدانه میل کنید. ژل رویال در درمان انواع سرطان کاربرد دارد.
  • بیماران روزانه چند قاشق غذاخوری معجون جوانه گندم را مورد استفاده قرار دهند، این معجون برای این دسته از بیماران بسیار مفید است و کسالت و بی حالی و بی قراری بیمار را برطرف می کند.
  • زنجبیل قوی تر از شیمی درمانی می باشد، زنجبیل در کنار زردچوبه و فلفل خاصیت ضد سرطانی دارد، یکی از دلایل شهرت زنجبیل بعنوان یک ماده غذایی مفید، کوچک کردن تومورها است.
  • خارشتری را نرم بسایید و بر روی ماست بپاشید و بخورید، اگر خارشتری تازه به دست آید، روزانه مقدار زیادی از خارشتری را میل کنید. خارشتر از عطش بیمار جلوگیری کرده و درمان بسیار مؤثری است.
  • خوراکی هایی که با سرطان مبارزه می کنند عبارتند از: مارچوبه، غلات و غذاهای حاوی فولیک اسید، سبزیجات رنگارنگ، انگور، چای سبز، گوجه فرنگی، لوبیا، کلم بروکلی، آب، توت فرنگی، زغال اخته، زردچوبه.
  • ضمناً سرطان کم بودن ویتامین (B17) است که در هسته ی میوه ها و تخمه ی هندوانه وجود دارد، کسی که سرطان دارد باید روزی یک مشت مغز هسته هلو یا زردآلو شیرین و … و نیز تخمه ی هندوانه بخورد.
  • عروسک پشت پرده (کاکنج)، بذرالبنج، بلادن و جوز ماثل یا تاتوره از هر کدام ۵ گرم را با شکر مازندران در نیم لیتر آب بجوشانید تا شربتی به دست آید و روزی دو قاشق مرباخوری از آن را صبح و شام میل فرمایید.
  • استفاده از کپسول زنجبیل (کپسول های زنجبیل نیز در بازار موجود هستند که معمولاً در کپسول های 250 میلی گرم تا یک گرمی تولید می شوند. می توانید روزانه 3 مرتبه نیز از این کپسول ها استفاده کنید.).
  • جوز ماثل نیم مثقال و بذرالبنج دو مثقال را در یک لیتر آب بجوشانید، بعد آب آن را صاف کرده و مجدداً با شکر بجوشانید، روزی دو قاشق چایخوری، صبح و شب بخورید که هم خواب آور و هم مسکن درد آن می باشد.
  • اگر تومور در ظاهر پوست باشد، برای درمان، آرد جو، شیر بز و انجیر آسیاب شده را با هم مخلوط کنید، سپس بپزید و روی تومور قرار دهید و این کار را تا یک هفته ادامه دهید (این دارو به داروی اورام معروف است).
  • در سرطان چشم گریه بسیار مفید است و اگر سورمه بکشید که اشک چشم زیاد شود برای سرطان چشم داروی مؤثری است. در اشک چشم آنزیمی وجود دارد که برای سرطان چشم بسیار خوب است و بهبود بخش می باشد.
  • تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده،سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است. بیماران مبتلا به این سرطان ها 3 بار در روز و به مدت 3 ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چایخوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.
  • خوراک صفرازاها مانند (شربت عسل دائم، لیسیدن و مکیدن آرام عسل ناشتا و شبانگاهی، خوردن خرما؛ دوز مصرف آن بین 3 الی 7 عدد است. در ضمن مانند عسل، آرام و با مکیدن خورده شود تا جذب بزاقی صورت بپذیرد. جذب بزاقی خرما بالا می باشد).
  • جوز مائل (داتوره) یا (تاتوره) که دارای الکالیدهایی نظیر هیپوسیامین و هیپوسین است دارای سمیت بسزایی است، نیم مثقال از آن را نرم بسایید و با شکر در یک لیتر آب بجوشانید و روزی یک قاشق مرباخوری (نه بیشتر) از آن را میل کنید. بسیار در امراض سرطانی شفابخش می باشد.
  • برگ بلادن، کاکنج، داتوره، بذرالبنج، خارشتری و مهرگیاه از هر کدام یک مثقال را در یک لیتر آب بجوشانید، بعد صاف کرده و آب آن را با شکر مازندران (شکر سرخ) مجدداً بجوشانند و همه روزه، روزی سه قاشق چایخوری از آن را صبح، ظهر و شب میل کنید، درد سرطان از بین می رود و تومورها کوچک می شوند.
  • شکم خرچنگ دریایی را پاره کرده و با تمام محتویات داخلی آن بر روی تومور سرطان بیاندازند بسیار مؤثر است. مشهور است که اگر ۴۰ دانه خرچنگ را شکم پاره کرده و داغ بر روی سرطان بیاندازید، اثربخش و مفید است و باید هم همین قسم باشد چون در بدن خرچنگ مواد آهن زیاد است و برای سرطان نافع خواهد بود.
  • روزی یک وعده آش ضد سرطان بخورید: آب آن عرق رازیانه باشد و از سبزی های تره، ریحان، یونجه، هویج (اگر زردک باشد بهتر است) شلغم، شاهی، سیاهدانه، زیره، خرفه استفاده کرده و روغن آن، روغن زیتون باشد. (روزی یک وعده مصرف کنید)، همه افراد می توانند از این آش مصرف کنند حتی غیر سرطانی ها.
  • افزایش و تداوم گرمی های لطیف مانند: عسل، خرما، بادام درختی، رازیانه، سیاهدانه هر 8 ساعت دو سه تا آرام آرام بجوید پیرها که نمی توانند سیاهدانه بجوند از ترکیب: روغن سیاه دانه + عسل استفاده کنند و اگر روغنش پیدا نشد خود سیاهدانه را پودر و با عسل مخلوط و هر 4 ساعت بخورند، بذر کتان، آب جوشیده شده و …
  • برای پیشگیری از پیشرفت سرطان باید قرقات ۴ مثقال آب شنبلیله تازه، آب گشنیز و کاسنی تازه از هر کدام ۴ مثقال و سرکه و عسل از هر کدام ۴ مثقال تهیه کنید. اول قرقات را نرم بسایید، سپس آب سبزیجات و عسل و سرکه را بر آن اضافه کرده و صبح، ظهر و عصر میل کنید، در پیشگیری از پیشرفت مرض سرطان مفید است.
  • بیمار باید آب جوش همراه با عسل و لیموترش تازه بخورد و بدود و روزه بگیرد، روزه حرارت بیرونی را به درون می برد و وقتی آب جوش همراه با عسل و لیموترش بخورید و روزه بگیرید بدن از خود سلول ها تغذیه می کند و تومورها را نابود می کند (البته توجه داشته باشید که شخص لاغر و ضعیف خواهد شد که این امر طبیعی است).
  • اگر کسی به سرطان مبتلا شده باشد می تواند در کنار شیمی درمانی هفته ای یک مرتبه تمام اعضای بدنش را واجبی بکشد. (داروی نظافت قدیمی را از عطاری بگیرید و مواظب باشید این مواد با پودر تیزبرها و موادهای دیگری موبر که در بازار و داروخانه ها موجود است تفاوت بسیار دارد، این داروی طبیعی، شیمی درمانی در طب سنتی محسوب می شود).
  • گیاهان داروی ضد سرطان: انگور، پیاز، توت فرنگی، جین سینگ، جینکو، چای، زردچوبه، سویا، سیر، فلفل، علف چای، کرفس، گون، ماست، مرزه، همیشه بهار، هویج، باباآدم، پنیر باد، پونه، تاجریزی پیچ، میخک، زرشک، زیره سبز، سرخدار، سیاه توسه، سیاهدانه، کاکائو، کندر، کیوی، گریپ فروت، گل مغربی، مارچوبه، وانیل، نعنای گربه ای، هل، آلبالو، آلو، آناناس، انار، انبه، انجیر، بادمجان، به، به لیمو، پسته، توت سفید، جوزبویا، خرفه، خرما، زیره سبز، زیره سیاه، سدر، سماق، سنجد، شلغم، علف چشمه، کلم، گندم، گوجه فرنگی، گیلاس، آوبیا، مای مرز، مصطکی، نارگیل، نخود، هلو.
  • معجون جوانه گندم بخورید: مواد لازم: مغز بادام خام + مغز گردو + مغز فندق خام + مغز پسته خام + بادام هندی خام + پودر نارگیل + کنجد خام با پوست و مغز + چلغوز خام (از هر کدام 100 گرم) + دارچین آسیاب شده (50 گرم) + هل سبز ساییده (25 گرم) + زنجبیل ساییده (20 گرم) + زعفران ساییده (1 مثقال) + آرد جوانه گندم (200 گرم) + عسل (یک کیلو) + شیره خرما (یک لیوان). طرز تهیه: همه مغزها را آسیاب کرده و با ادویه جات و آرد جوانه گندم خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود. سپس عسل و شیره خرما را به مرور به مواد افزوده و خوب به هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود. معجون به دست آمده را در ظرف دردار ریخته و به مرور در طول روز استفاده نمایید. این معجون از طبیعت بسیار گرمی برخوردار است که با تنظیم سیستم ایمنی و کوچک کردن غدد لنفاوی باعث از بین رفتن بیماری می شود.
  • درمان سرطان با آب جوش: برای درمان سرطان، آب جوش بخورید و بدوید چون اگر آب جوش خوردید آبی که از طریق کلیه دفع می شود از طریق عروق دفع می شود و موجب شویندگی تمام سلول ها می گردد (هر سلولی 75% آب است) و وقتی که این آب، غلیظ و سوداوی شد در یک جایی موجب بیماری می شود و از سودای این سلول است که چهره سوداوی ها تیره است و چروک دارد؛ وقتی که این آب پاک شد چرهره تمیز می شود، زمانی که آن سودا فشرده شد موجب سرطان می شود و اگر بخواهیم سرطان را لاغر کنیم یا باید با شیمی درمانی لاغر کنیم و یا با شستن سودا از طریق خوردن آب جوش همراه با دویدن (دویدن مانع توسعه سرطان و موجب لاغر شدن سرطان و دفع آن می شود) و چون این شستن سراسری است هرچه سودا پاک باشد یعنی بدن قویتر و مانع توسعه سرطان می شود و انسان سالم می شود؛ چون این سودا (خون خشک شده کثیف) که در کل سلول ها است همین شکلش در مغز هم هست و لذا سلول های مغز هم شسته می شوند و چون پاک می شوند در نتیجه، آن تفکرات منفی، خیال بافی ها، اوهام و غم ها و غصه ها و … از بین می رود، لذا کسانی که آب جوش خورده و می دوند آدم های با نشاط و بیخیالی می شوند (روزی 4 تا 6 لیوان آب جوش برای همه و برای بلغمی ها این آب جوش بصورت شربت عسل، ناشتا و شبانگاه باشد و شب 3 تا 14 عدد بادام یکی یکی بخورند تا مغزشان سرد نشود) چون آب جوش ضعف می آورد پس یک هفته آب جوش و یک هفته رژیم معمولی باشد. اگر بخواهیم غذای دیگر بدهیم یک سوپ ساده گندم را شب با روغن زیتون می هیم، حداقل اگر بیمار نیستید برای خوشگل شدنتان بخورید.
  • همه معتقدند که سرطان را نمی توان با هیچ دارویی معالجه کرد، حق هم دارند و به تجربه هم رسیده است، اما تنها راه معالجه سرطان همان از راه غذا می باشد، زیرا میکروب سرطان در اثر غذا در بدن تولید شده و از مجرای غذا هم می توان آن را معالجه کرد که همان خوردن گیاهان دارای مس گیاهی است. برای نان خوراکی مریض سرطانی باید از جو استفاده کرد و سبوس آن را هم نگرفت زیرا جو مملو از مس گیاهی می باشد. مثلا كاهو بسیار نافع است، مخصوصاً اگر به پای کاهو در موقع کود دادن، کودهایی بدهند که دارای املاح مس بوده و از کودهای پتاسیم دار خودداری شود. همچنین در فندق خام و مغز گردو و عسل این مس به طور زنده وجود دارد. سبزی کاسنی هم به بهبود مرض سرطان بسیار کمک می کند، اگر آب آن را بگیرید و ۴۰ روز صبح ناشتا میل کنید، همچنین تخم و ریشه آن هم همین اثر را دارد. خوردن خربزه بسیار نافع است. زنیان و بادیان را بجوشانید و صبح ناشتا میل کنید، فایده بخش است. شوید هم در درمان سرطان کمک می کند. خوردن کاسنی وحشی و کاسنی هایی که در اطراف معادن مس می رویند بسیار در درمان سرطان نافع و مفید هستند. پیاز خام با غذا خوردن و گاهی سرکه میل کردن در عدم ابتلا به سرطان بی اثر نیست. تره را با غذا، خام پاکوکو کرده یا در آبدوغ خیار خرد و میل کنید، در درمان سرطان کمک مؤثری است، ارامنه که به تره بسیار علاقه دارند به واسطه مصرف زیاد آن به مرض سرطان کمتر مبتلا می شوند. داروهایی که قبلا گفته شد، از همان داروهایی هستند که اضافه بر املاح مسی دارای هورمون هم می باشند. برای معالجه سرطان باید از دوا و غذاهایی استفاده کرد مانند: انواع بلادن، خارشتری، مهر گیاه، برگ بلادن (شابیزک)، داتوره به مقدار کم، بذر البنج، عروسک پشت پرده، تره، پیاز، شاهی یا تره تیزک، پرتقال، عسل، فندق، مغز گردو، رازیانه، زنیان، شیر، لیمو شیرین، لیموترش، نارنگی، انگور، توت فرنگی، تمشک، گلابی، سیب درختی، خربزه و لبنیات و همچنین میوه هایی که ترشی خون را از بین می برند باید زیاد مصرف کرد، به حد کافی خوردن این ها دستورات معالجه سرطان در طب قدیم و طب جدید بوده و هست که همه آنها به تجربه رسیده اند.

درمان تومور یا غده های سرطانی:

  • پنیرمایه خرگوش وحشی را روی تومور سرطانی بمالید.
  • پنیر مایه خرگوش را با ریشه کبر برابر هم ساییده و درآب پخته و به محل تومور سرطانی ضمادکنید.
  • صفرای لطیف را به وسیله بالا بردن حرارت کبد و خوردن غذاهای گرم و تر بالا ببرید مانند خرما و زیتون و …
  • روزی یک مرتبه ۱۰ گرم گل همیشه بهار را در یک فنجان آب بجوشانید و عصر جوشانده آن را بنوشید و به مدت زیادی این دارو را مصرف کنید.
  • کات کبود، گل ارمنی و گل سرخ، همه را نرم کوبیده، در روغن گل بریزید، یک خرچنگ کامل را سوزانده و خاکستر آن را به این داروها اضافه و مرتب ضماد کنید.
  • برای درمان اینگونه تومورها باید مردارسنگ و سفیدآب قلع را بسایید، بعد با روغن گل و موم روی هم ریخته، گرم و مخلوط کنید و هر روز روی تومور ضماد کنید.
  • کف دریا، زرآوند طویل، مقل ازرق، گوگرد زرد، اوشق، تخم انجره، خردل و بزرالبنج را مخلوط بسایید، بعد با روغن زیتون و موم روی آتش مخلوط و هر روز روی تومور ضماد کنید.
  • ضماد پوست اسب آبی یا آرد گرسنه به محل تومور مفید است، هم چنین از تمام داروهای خشک کننده می توان استفاده کرد، مثل: انزروت، ریشه اریسا، گزنه و صمغ انجدان.
  • خردل، تخم انجره، زرآوند طویل، کف دریا، اوشق و مقل ارزق از هر کدام به یک میزان نرم کوبیده، در روغن خمیر کرده سپس مقداری موم آب کرده را اضافه نموده و ضماد کنید.
  • سفیدآب قلع ۵ گرم، کات کبود ۵ گرم، گل ارمنی ۱۰ گرم، مردارسنگ ۵ گرم، شادنج سنگی ۵ گرم، نشاسته ۱۰ گرم، صمغ عربی ۵ گرم، موم ۵ گرم، همه را نرم بکوبید و در روغن گل ریخته و روی آتش بگذارید، بعد یک استکان آب بارهنگ به آن اضافه مرتب کنید و روی محل درد ضماد کنید.
  • برای درمان آن باید روغن گل ۵۰ گرم، آب گشنیز نصف لیوان، آب تاج ریزی نصف لیوان، ورق سرب نازک ۲ عدد، سرب ها را بایستی روی جسم خشکی مانند سنگ که مقداری آب روی آن ریخته شده باشد بسایید و آب آن را به محلول های فوق اضافه کنید و از این مایعات مرتباً روی محل بیماری بمالید.
  • کات کبود و سفید آب قلع از هر کدام ۱۰ گرم و روغن زرده تخم مرغ، لعاب اسپرزه، لعاب به دانه و آب تاج ریزی از هر کدام یک استکان؛ همه را در ظرفی که در آن مقداری سرب ساییده باشید حل کنید، همه داروها را پخته، مخلوط کرده و روی تومور سرطانی قرار دهید و هر بار هنگام تعویض دارو تومور را با آب تاج ریزی و آب برگ خرفه بشویید.
  • برای درمان مبتلایان به سرطان باید اول برای برطرف کردن خلط سودا اقدام کنید. سپس می توانید افتیمون را نرم کوبیده، در ماءالجبین حل کرده و مکرر بنوشید و از غذاهای مولد خون رقیق مثل ماءالشعير، سوپ مرغ، سوپ گوشت بره و بزغاله، شیره تخم خرفه، خیار و خربزه استفاده کنید و از خوردن مولدات سودا کاملاً باید پرهیز کرد، در ابتدا مرتب تاجریزی را کوبیده در آب گشنیز تازه مخلوط و روی ورق سرب بمالید و روی غده قرار دهید.
  • با ترب سفید + ترب سیاه + کرفس + شلغم + لبو + هوی یا زردک یک غذایی درست کنید و به مدت 40 الی 120 روز به عنوان وعده های غذایی مصرف کنید و هیچ چیز دیگر میل نکنید تا سلول های سرطانی به کلی نابود شوند البته توجه داشته باشید افرادی از این نسخه استفاده کنند که دارای مزاج تر هستند و باید توجه داشت با انجام این رژیم شخص دچار لاغری مفرط خواهد شد. همچنین میتوانید در طول روز از خوراکی های نظیر خرما، کلم بروکلی، انجیر و … استفاده کنید.
  • غدد سرطانی تومورهایی هستند که از نظر طب گیاهی ورم های سوداوی محسوب می شوند که از احتراق صفرا یا احتراق بلغم که اندکی صفرا نیز با آن سوخته شده باشد پدید می آیند. دانشمندان و پزشکان گیاهی معتقدند که سودای طبیعی به تنهایی عامل اصلی آن نمی باشد، معمولاً این بیماری بدخیم در زنان بر سینه و رحم و در مردان بر پا یا دستگاه گوارشی و دستگاه تناسلی ادراری و گاهی بر صورت می زند، اما این قانون کلی نیست یعنی این غدد ممکن است در مکان های دیگری نیز ظهور کنند. امید است با پیشرفت دانش پزشکی روزی فرا رسد که هیچ بیماری بدون درمانی وجود نداشته باشد. ابوعلی سینا معتقد است که هر دردی با گیاه درمان خواهد شد و هر گیاهی دردی را درمان خواهد کرد (به امید آن روز).
  • مرهم اسفیداج: (سفیدآب قلع) این دارو را با گل ارمنی، روغن زیتون و آب کاهو آمیخته و ضماد کنید و از ضماد اشیای قوی نیز خودداری نمایید، زیرا ممكن است باعث پراکندگی سلول های سرطانی شود، در این مورد باید داروهایی به کار برده شود که باعث سفت شدن کامل تومور شده تا از این طریق جریان تغذیه غده مختل شود و منجر به گچی شدن کالیفیکاسیون داخل تومور گشته تا از دست اندازی به جای دیگر جلوگیری به عمل آید و این روش وقتی مؤثر است که مبدأ و منشأ اولیه تومور همان محلی باشد که دارو گذارده می شود، در صورتی که این تومور از جای دیگری بدین جا آمده باشد هیچگونه معالجه ای سودبخش نخواهد بود، دارویی که می تواند تومور را از رشد و نمو باز دارد قبلا در این مبحث آمده است لیکن برای بهره برداری بیشتر به شرح زیادتری احتیاج است.
  • تومورها یا غدد بدخیم و یا سرطانی از نظر طب گیاهی ورمی هستند سوداوی که از احتراق صفرا یا احتراق بلغم که اندکی صفرا نیز با آن سوخته شده باشد پدید می آیند، سودای طبیعی به تنهایی عامل اصلی این بیماری نمی باشد بلکه عوامل دیگری نیز در به وجود آمدن این بیماری کمک می کنند. این بیماری بدخیم در زنان در سینه و داخل و رحم و در مردان در پاها، دستگاه گوارشی، دستگاه تناسلی ادراری و گاهی در صورت پدید می آید، اما این قانون کلی نیست، هرجا که میل او باشد می تواند به وجود آید. داروهای ضد این بیماری به طور عموم عبارتند از: سورنجان، اسفیداج، اذان الفار، اذخرمکی، اوشق، افتیمون، انجدان، انجره، برگ گزنه، باسلیق، قدومه، توتیا، شنبلیله، خربق سیاه، خولنجان، فلوس، خرچنگ دریایی، تخم لاک پشت، تاجریزی، کاکنج، غالیس، کلم پیچ، فیل گوش، برگ یا ریشه یا تخم کاسنی یا عرق کاسنی، ریباس، مغز ناخنک، بنه، اسپرزه و حب القار.

برای شستشوی زخم های سرطانی:

  • گزنه، پرسیاوشان و آب پیاز، هر یک را به تنهایی جوشانده و با آب آن زخم را شستشو کنید.

جلوگیری از توسعه سرطان (متاستاز):

  • بادکش گذاری شانه و حجامت کردن بدون خونگیری سه روز یکبار.
  • آب گشنیز تازه را روی یک تخته سرب نازک مالیده و روی آن ببندید و روزی سه مرتبه عوض کنید و از خوراکی هایی مانند: آب ليمو، آب انار، آلو، آب آلو، سیب درختی، برنج، ماش، عدس، شربت بنفشه، شربت نیلوفر، آش جو با کشک، خرچنگ دریایی و ماهی ریز با کدو زیاد استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از پیشرفت سرطان، سفیدآب قلع و گل ارمنی را نرم بسایید و با روغن زیتون و آب کاهوی تازه مخلوط کنید و هر روز بمالید و دایم هم باید مسهل خورده شود و نیز پرخوری نکنید، از خوراکی هایی که طبیعت آنها خنک است زیاد استفاده کنید و گه گاهی سرب ساییده شده را با روغن گل سرخ و آب گشنیز تازه مخلوط و بمالید.

باز کردن جراحت سرطان:

  • اگر می خواهید سرطان را باز کنید و جراحت آن را خارج سازید باید آرد نخود را با عسل مخلوط کرده و ضماد کنید.

درمان زخم سرطان:

  • برگ یا تخم گزنه کوبیده را با کمی نمک مخلوط کرده و بر آن ضماد کنید، یا برگ گزنه را با مرهم های سربی بر آن ضماد گذارید.

داروها:

  • تیوتپا
  • لتروزول
  • اریبولین
  • نراتینیب
  • لاپاتینیب
  • اگزمستان
  • گوسرلین
  • مجسترول
  • کاپسیتابین
  • تاموکسیفن
  • فولوسترانت
  • بواسیزوماب
  • پالبوسیکلیب
  • جم سیتابین
  • متوترکسات
  • اپی روبیسین
  • تراستوزوماب
  • میتومایسین
  • فلورواوراسیل
  • متوتروکسات
  • وین بلاستین
  • آمینوگلوتتیمید
  • سیکلوفسفامید
  • دوکسوروبیسین
  • استیل بسترول
  • استرادیول والرات
  • استروژن کونژوگه
  • فلوکسی مسترون
  • ناندرولون دکانوات
  • مژسترول یا مجسترول
  • برای احساس ناراحتی خفیف هنگام درمان می توان از استامینوفن یا آسپرین استفاده کرد. سایر داروهایی که ممکن است مورد استفاده قرار گیرند عبارت ند از: سایر داروهای ضد درد؛ داروهای ضد سرطان، مثل فلوئورواوراسیل، سیکلوفسفامید، متوتروکسات، کلرامبوسیل، وین کریستین، دوکسوروبیسین، یا ملفالان؛ هورمون ها (مردانه و زنانه)؛ داروهای کورتیزونی.

فعالیت:

  • اگر عمل جرایح انجام شود، فعالیت های عادی خود را تدریجاً از سر گیرید، انجام تمرینات بازتوانی پس از عمل جراحی بستگی دارد به مقدار بافتی که برداشته شده است و نیز وضعیت جسمانی عمومی شما.

رژیم غذایی:

  • از مصرف فرآورده های کارخانه ای، لبنیات و غذاهای گوشتی پرهیز کنید.
  • خوردنی های مفید: خوراک نخود فرنگی با پنیر سویا، خوراک نخود فرنگی با شوید، خوراک نخود فرنگی با کدو، خوراک نخود فرنگی با رب انار، خوراک نخود فرنگی و ذرت، خوراک باقلا، خوراک عدسی با صیفی جات، خوراک کدو خورشتی با سویا، خوراک کدو خورشتی با قارچ، خوراک کدو خورشتی با کرفس، خوراک کدو حلوایی، خوراک قارچ و لوبیا سبز، خوراک قارچ و فلفل دلمه ای، خوراک قارچ و سیب زمینی، لقمه قارچ و سویا، خوراک قارچ با سس، خوراک قارچ طعم دار، خوراک قارچ و ذرت، خوراک قارچ و بامیه، تاس کباب قارچ و سویا، خوراک صیفی جات، خوراک کلم قمری، خوراک گل کلم، خوراک لوبیا سبز ۱، خوراک لوبیا سبز ۲، خوراک لوبیا سفید با سویا، خوراک لوبیا سفید با قارچ، خوراک سویا با سبزیجات، خوراک سویا با نخود، تاس کباب سویا، خوراک پنیر سویا، لوبیا با سویا، خوراک بامیه با سویا، خوراک بامیه و لوبیا چشم بلبلی، خوراک تند بامیه، خوراک نخود با شوید، خوراک نخود با قارچ، خوراک نخود با سویا، خوراک نخود با سیب زمینی، خوراک نخود با کدو بادمجان، خوراک دال عدس، خوراک بورانی، خوراک لوبیا قرمز، خوراک لوبیا چشم بلبلی، خوراک لوبیای سویا، خوراک مخلوط، آش گندم با حبوبات، آش گندم با کرفس، آش گندم با سبزیجات، آش گندم با شلغم، آش گندم با تره، آش گندم با سویا، آش ماش، آش لپه ۱، آش کدو حلوایی، آش کدو خورشتی، آش شله قلمکار، آش صیفی، آش غلات، آش خرفه ۱، آش خرفه ۲، آش سماق، آش عدس ۱، آش حبوبات و غله ۱، آش حبوبات و غله ۲، آش جو با لوبیا سبز، آش جو با حبوبات ۱، آش جو با حبوبات ۲، آش کلم برگ، آش گل کلم ۱، آش گل کلم ۲، آش کلم قمری با ماش، آش کلم قمری با گندم، آش کلم بروکلی ۱، آش کلم بروکلی ۲، آش شلغم ۱، آش شلغم ۲، آش اسفناج ۲، آش برگ چغندر، آش حبوبات ۱، آش گوجه سبز، آش گوجه فرنگی ۲، آش مرزه، آش شولی ۲، آش زرشک، حلیم گندم با شیر سویا، حلیم گندم با سویا، حلیم گندم با عدس، حلیم گندم با مغزیجات، حلیم جو، حلیم دال عدس، صیفی پلو، آلبالو پلو، ساطری پلو، شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی، قیمه پلو، کلم پلو با سویا، لوبیا سبز پلو ۱، نخود فرنگی پلو ۱، نخود فرنگی پلو ۲، پلوی آلو اسفناج، گشنیز پلو با سویا، خورش فسنجان با کدو حلوایی، خورش فسنجان با سویا، خورش شهد فسنجان، خورش فسنجان با اسفناج، خورش قورمه سبزی با سویا، خورش قورمه سبزی با قارچ، خورش کرفس ۱، خورش کرفس ۲، خورش آلو اسفناج، خورش به و آلو، خورش به، خورش آلو و قیسی، خورش تره سویا، خورش قیمه بادمجان، خورش قیمه آلو، خورش کدو بادمجان، خورش شوید باقالی، خورش بامیه با سویا ۱، خورش بامیه با سویا ۲، خورش بامیه با دال عدس، خورش بامیه با قارچ، خورش دال عدس با قارچ، خورش دال عدس با تمر هندی، خورش قارچ و آلو، خورش لوبیا سبز، خورش کدو حلوایی، خورش کدو خورشتی، خورش کلم بروکلی با سویا، خورش کلم بروکلی با قارچ، خورش هویج و به، خورش گوجه سبز، خورشت قیمه قارچ، خورشت کنگر، سوپ صیفی جات ۱، سوپ صیفی جات ۲، سوپ کدو خورشتی، سوپ کدو حلوایی، سوپ جو ۱، سوپ جو ۲، سوپ دال عدس، سوپ اسفناج، سوپ شلغم، سوپ لوبیا سبز، سوپ قارچ ۱، سوپ قارچ ۲، سوپ بامیه، سوپ کلم بروکلی ۱، سوپ کلم بروکلی ۲، سوپ گل کلم، سوپ کلم برگ، سوپ گشنیز، سوپ کدو قلیانی، سوپ بلغور و کرفس، سوپ کلسیم، سوپ جو با شیر سویا، سوپ شهد نما، سوپ زرشک با جعفری، سوپ کاهو سبز، سوپ جو و اسفناج، کتلت اسفناج، کتلت هویج و سیب زمینی، کتلت ذرت، کتلت سویا با گندم جوانه زده، برگر کدو خورشتی، برگر لوبیا سفید، برگر لوبیا چشم بلبلی، فلافل ساده، فلافل تنوری، فلافل با جعفری، سوسیس فانتزی، دلمه کلم، دلمه فلفل دلمه ای، دلمه برگ انگور، کماچ ساده، کماچ گندم و جو، کماچ سویا، کماچ قارچ، کماچ مخلوط، شیر سویا، پنیر سویا، کشک سویا، سس گل کلم، سس مایونز گیاهی، سس گندم جوانه زده، سس نخود جوانه زده، سس گوجه فرنگی ۲، سس زیتون، سس جعفری، سمنو با گندم و جو، سمنو با رب انار.
  • خوردنی های مضر: عدس پلو ساده.

نکته:

  • با توجه به وجود بیش از 800 ترکیب شیمیایی سمی در مواد آرایشی، استفاده مداوم از لوازم آرایشی، موجب جذب سالانه 2500 گرم مواد شیمیای به بدن می شود. گفتنی است، اغلب زنان بیش از 20 قلم مختلف لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند که این موضوع موجب افزایش خطرات ناشی از مصرف این مواد می گردد. تحقیقات نشان می دهد که مواد آرایشی می توانند به رشد سلول های سرطانی کمک فراوانی کنند. ترکیبات شیمیایی استفاده شده در مواد آرایشی مانند مواد محافظی از جمله (پارابن ها) و (فتالات ها)، ارتباطی مستقیم با رشد تومورهای سرطانی به ویژه سرطان سینه دارند.
  • در کیست ها، توده های سینه و فیبرو کیستیک ها بادکش روی سینه (21 مرحله یک شب در میان) را انجام می دهیم که این نوع بادکش تخصصی است و از بادکش کتف بهره می گیریم ولی در سرطان های سینه از بادکش استفاده نمی کنیم.
  • علامت گرمی در مردان پری بیضه است و در زنان پری سینه است.
  • اسفند برای تمام دردهای سرد نفوذ کننده درد معده، گوارش، عضلات و مفاصل خوب است و بلغم و سودا را ذوب می کند و شتاب درمانش خیلی بالا است (40 شب) و هر شب یک قاشق غذاخوری با آب بلعیده شود و هیچ وقت نباید جویده شود.
  • در یک عضو رطوبت وقتی زیاد شود همان عضو بزرگ شده و موجب انسداد می شود و لذا غده با گرمی ها لاغر و با سردی ها بزرگ می شود.
  • گاهی مواقع پوست نازک است، پس از ضماد نوره و شستن آن جوش های ریزی بر سطح پوست ظاهر می شود که برای ترمیم آن می توان روی پوست روغن زیتون یا روغن کنجد یا روغن بنفشه و یا پماد کالن دولان مالید.
  • خوردن دوسین از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند (چون اثر معجون سیاهدانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند)
  • در شیمی درمانی چون تمام سلول ها اعم از سالم و سرطانی با هم کشته می شوند، لذا سیستم ایمنی بدن پایین می آید.
  • غذاهای آماده و فریز شده، سودازا هستند و سودا دیر به بدن می آید و دیر هم از بدن خار ج می شود و آخر سودا، سرطان است.
  • هرگاه سودا در اندام تحتانی بوجود بیاید، تبلور سودا می شود سرطان بدخیم، چون سنگین است و فشردگی آن بیشتر است، در اندام فوقانی می شود خوش خیم، چون در اندام فوقانی سبکتر و درمان پذیرتر است.
  • تبلور عالی سودا در یک نقطه می شود سرطان.
  • موزهای لک دار از بروز سرطان جلوگیری می کنند. موز دارای خاصیت ضد سرطانی است و موزهای سیاه و لک دار تا 8 برابر نوع تازه آن خاصیت ضد سرطانی بیشتری دارند.
  • بسیاری از زنان جامعه ما نمی دانند که بستن سوتین به مدت طولانی ارمغانی به جز سرطان برای آنها ندارد. در سال های طولانی، اغلب مقالات به دلایلی از عوامل ایجاد کننده سرطان سینه مثل نامناسب بودن تغذیه، ورزش نکردن و … به عنوان عوامل اصلی زمینه ساز این بیماری که بیشترین میزان مرگ و میر زنان را در 2 دهه اخیر داشته، اشاره می کردند، اما اخیراً اغلب مقالات متقاعد کننده ای که تا کنون در ارتباط با سرطان سینه دیده شده مربوط به پوشیدن سوتین می باشد. در مطالعاتی که در مورد سرطان سینه و ارتباطش با سوتین در آمریکا انجام شده، متوجه شده اند که زنان مبتلا به سرطان سینه سابقه ای در پوشیدن سوتین ها تنگ ورزشی و طولانی مدت آنها داشته اند، در حقیقت تقریباً تمام افرادی که سرطان سینه داشته اند بیش از 12 ساعت در روز سوتین پوشیده اند. وقتی یک خانم سوتین تنگ و محکم می پوشد، راه های لنفاوی سینه او بسته می شود و نهایتاً در آن ایجاد برجستگی می کند، این عامل باعث می شود مایعی که به تدریج انباشته شده است، متورم و حساس شده و به شکل کیست در بیاید، در واقع سوتین ها عامل ایجاد سینه های بیمار هستند، سوتین ها حمایت ساختگی و غیر واقعی از سینه ها به عمل می آورند و در واقع بدن انسان قدرت نگهداری از سینه ها توسط خودشان را از دست می دهند و به همین دلیل است که اغلب خانم ها بدون سوتین احساس ناخوشایند دارند.
  • شیر به دلیل دارا بودن فاکتورهای رشد انسولین باعث سرعت بخشیدن به رشد سلول ها از جمله سلول های سرطانی می گردد. بنابراین، بسیاری از سرطان ها می تواند توسط شیر ایجاد شوند یا رشد سریع تر پیدا کنند.
  • جلوگیری از به وجود آمدن انواع تومورها: همان طور که می دانید شایع ترین سرطان بین بانوان، سرطان پستان، سرطان رحم و سرطان تخمدان می باشد و در بین آقایان، سرطان پروستات و سرطان بیضه بالاترین آمار سرطان را شامل می شود. مغز انسان با هر بار تحریک جنسی، مقدار زیادی خون را به اندام های جنسی (پستان، رحم تخمدان، پروستات، آلت تناسلی، بیضه ها و…) منتقل می کند؛ همراه خون اکسیژن و مواد غذایی زیادی وجود دارد، در نتیجه سلول های این نواحی با این مواد بهتر تغذیه شده و اجازه رشد سلول های سرطانی را در این مناطق نمی دهند بعضی از افراد (زن یا مرد) فکر می کنند که می توان با استفاده از روابط زناشویی آزاد به این نتیجه دست یافت یعنی از ایجاد تومور جلوگیری کرد. باید متذکر شد که حتی اگر این نوع روابط از کیفیت بالایی برخوردار باشد، اما در نهایت بدون استرس و اضطراب نیست حال قبل از عملیات، در حین کار یا بعد از آن. به هر حال این روابط همراه با استرس هایی است که باعث اسیدی شدن خون می شود و همین خون سرشار از اسید به صورت مضاعف وارد دستگاه تناسلی شده و به جای این که سلول ها را تقویت نماید، باعث تضعیف آنها می گردد و زمینه را برای تجمع پارازیت ها و انواع تومورها فراهم می کند. بنابراین با داشتن روابط زناشویی موفق سربازهای امنیتی بدن تقویت شده و پارازیت ها قدرت تکثیر و ایجاد تومور در بدن را نخواهند داشت.
  • چرا سرطان یک مشکل است: سلول های بدن به طور طبیعی همیشه در حال رشد و تکثیر هستند، اما این رشد دقیقاً تحت کنترل می باشد، به طوری که تعداد سلول هایی که تولید می شوند برابر با تعداد سلول هایی است که از بین می روند و این سلول ها جای آنها را می گیرند. سرطان عبارت است از رشد و تکثیر سلول ها با سرعت خیلی بیشتر به طوری که سلول های تولید شده اضافی به صورت یک توده یا غده در بدن ایجاد می شوند که اندازه آنها به مرور بزرگ و بزرگتر می گرند. همچنان که توده سلول ها بزرگتر می شود، تعدادی از آنها کنده شده و به قسمت های دیگر بدن می روند و یک توده سرطانی دیگر در جای دیگری از بدن تشکیل می دهند. پخش شدن سلول های سرطانی در قسمت های دیگر بدن را اصطلاحاً متاستاز می گویند. اگر سلول های سرطانی به ریه، کبد یا مغز و يا قسمت های مختلف استخوان سرایت کند، می توانند باعث بروز مشکلات بزرگی شوند.
  • درمان دارویی سرطان پستان: یک مزیتی که درمان دارویی نسبت به سایر درمان ها، جراحی و رادیو تراپی دارد این است که داروها به تمام قسمت های بدن خواهند رسید، یعنی می توانند اثر خود را بر روی سلول های سرطانی که به قسمت های دیگری از بدن انتقال یافته اند بگذارند، بنابراین مصرف این داروها باعث می شود که از عود دوباره سرطان به مدت چند ماه یا چند سال بعد از درمان جلوگیری شود. اگر سرطان قبل از اینکه بیمار متوجه آن شود و برای اولین بار تشخیص داده شود، و هنوز به سایر قسمت های بدن گسترش نیافته باشد، ممکن است داروها تنها راه عملی درمان آنها باشند. درمان دارویی سرطان پستان به دو گروه تقسیم بندی می شود: ۱. هورمون درمانی ۲. شیمی درمانی.
  • خوردن دوسین از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند (چون اثر معجون سیاهدانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند)
  • در شیمی درمانی چون تمام سلول ها اعم از سالم و سرطانی با هم کشته می شوند، لذا سیستم ایمنی بدن پایین می آید.
  • غذاهای آماده و فریز شده، سودازا هستند و سودا دیر به بدن می آید و دیر هم از بدن خار ج می شود و آخر سودا، سرطان است.
  • هرگاه سودا در اندام تحتانی بوجود بیاید، تبلور سودا می شود سرطان بدخیم، چون سنگین است و فشردگی آن بیشتر است، در اندام فوقانی می شود خوش خیم، چون در اندام فوقانی سبکتر و درمان پذیرتر است.
  • در جوامعی که خرما در آن رواج دارد سرطان نیست و در ایران هم سرطان مثل سرماخوردگی شیوع پیدا کرده است چون خرما در قبرستان ها استفاده می شود. خرما یک غذای لطیف و سریع الهضم و زود جذب است و برای مغز بسیار مفید است و لذا کسانی که از مغزشان کار می کشند باید روزی 3 عدد خرما دم دستشان باشد، خرما باید آرام آرام لیس زده شود مثل عسل، نباید سریع خورده شود.
  • موزهای لک دار از بروز سرطان جلوگیری می کنند. موز دارای خاصیت ضد سرطانی است و موزهای سیاه و لک دار تا 8 برابر نوع تازه آن خاصیت ضد سرطانی بیشتری دارند.
  • سرطان چیست؟ از کجا به وجود می آید؟ برای جلوگیری و درمان آنچه باید کرد: سرطان از بیماری هایی است که روز به روز عده بیشتری از ابناء بشر در چنگال های وحشتناک و درد انگیز آن جان می سپارند، با این همه توسعه و وسایل و مکاشفات گسترده و کشف همه نوع میکروب ها و دامنه وسیع امروزی در علم پزشکی، هنوز پزشکان موفق به یافتن راه درمان قطعی انواع این بیماری نشده اند و نیز اطلاعات مردم هم در این باره بسیار محدود و اندک است. بعضی از پزشکان معتقدند که سرطان از ویروسی که بشر هنوز موفق به شناختن آن نشده به وجود می آید و دلایلشان آن است که غدد سرطانی که در برخی از حیوانات دیده شده ویروس مخصوصی داشته است. اما آنچه مسلم است این است که هنوز عامل مولد سرطان کشف نشده و بشر نتوانسته است که از این راز پرده برگیرد.
  • آیا می دانید چرا سرطان باعث مرگ می شود: سرطان معمولاً به چند طریق در کار تغذیه نقصان پدید می آورد و منجر به مرگ می شود، به عبارت دیگر وجود سرطان باعث می شود که غذای مصرفی نتواند تکافوی احتیاجات روزافزون سلول های طبیعی و غیرطبیعی را که مرتب در حال رشد و نمو هستند برآورده کرده و در نتیجه قوای فعال بدن را از کار می اندازد، بعضی وقت ها سرطان در کار دستگاه گوارش اختلال پدید می آورد و ایجاد بی اشتهایی و دل به هم خوردگی و استفراغ می کند و در نتیجه بیمار مبتلا به سرطان، وزن و قدرت جسمانی خود را از دست می دهد و مستعد برای استقبال از مرگ می شود. در مواردی نیز سرطان پنجه های خود را به درون دیواره شریان ها فرو می برد و ایجاد خون ریزی درونی می کند و گاهی ممکن است که پنجه های خود را به مغز، قلب، کلیه و ریه ها بیافکند و این اعضای حساس بدن را از کار بیاندازد. اگر در اثر رشد و نمو غیر طبیعی سلول ها و نفوذ ریشه های سرطانی در شریان ها، مغز، کلیه، قلب و ریه ها نتیجتاً به مرگ نیانجامد، بیمار به قدری ضعیف و نحیف خواهد شد که در برابر دردهای شدید سرطان دامن تحمل از کف خواهد داد و جان تسليم جان آفرين خواهد کرد.
  • آیا سرطان رو به افزایش است: بعضی از انواع سرطان از قبیل: سرطان معده رو به کاهش است و اما بعضی دیگر از انواع آن به خصوص سرطان ریه و سرطان خون با شدت رو به افزایش هستند. به هر حال با توجه به تعداد بیمارانی که به انواع مختلف سرطان مبتلا می شوند می توان گفت که این بیماری ها با شدت در جهان رواج می یابد. در سابق بودند کسانی که در اثر ابتلای به سرطان فوت می شدند بدون این که دکتر علت بیماری ایشان را تشخیص بدهد، اما در حال حاضر به سهولت بیماری سرطان را تشخیص می دهند. بر اثر پیشرفت های بهداشتی حد متوسط طول عمر افزایش یافته و اما بر تعداد کسانی که جوانی را پشت سر می گذارند و بیشتر مستعد برای ابتلای سرطان می شوند افزوده شده است. با وجود این، علت رواج سرطان را فقط این عامل نباید دانست و باید توجه داشت که عوامل دیگری نیز در این مورد دخالت دارند. عده ای الکل را در ایجاد سرطان معده مؤثر می دانند و بعضی می گویند که طبخ غذا در ظرف آلومینیومی تولید سرطان می کند، اما هیچ دلیل علمی در تأیید این عقاید وجود ندارد و تا کاملاً ثابت نشود نمی توان آنها را قبول کرد. این عقیده نیز رواج دارد که سرطان موروثی است، در صورتی که در بعضی از انواع سرطان چشم وراثت دخالت دارد اما در مورد انواع مختلف دیگری از سرطان که رواج فراوانی هم دارد هیچگونه آثار و شواهدی که وراثت را در ابتلای به آنها مؤثر نشان دهد تاکنون دیده نشده است. کسانی که در کارخانه های مولد مواد شیمیایی کار می کنند باید دقت بیشتری برای حفظ سلامت و نیرومندی بدن خود به عمل آورند و اصول بهداشتی را کاملاً رعایت کنند، سایرین نیز خود را از دود سیگار و سایر دخانیات که ظاهراً در تولید سرطان مؤثر هستند دور بدارند و به علایم و نشانه هایی که مربوط به بروز سرطان است بی اعتنایی نکنند.
  • علائم سرطان معمولاً از این قرار است: خون ریزی غیر عادی، ورم پستان یا قسمتی از بدن، زخمی که به سهولت التیام پیدا نمی کند، تغییر وضع ادرار، سرفه و گرفتگی سينه به طور دایمی سوءهاضمه مزمن و تغییر پیدا کردن خال یا زگیلی که در بدن وجود دارد، البته وجود هر یک از این عوامل را نمی توان به طور حتم دلیل بر سرطان دانست اما در چنین صورتی باید فوراً به اقدام پرداخت و به پزشک مراجعه کرد. علاوه بر این، کسانی که جوانی را پشت سر گذاشته اند و ۳۰ سالی از عمرشان گذشته است باید لااقل سالی یک بار معاینه پزشکی بشوند و بعضی دیگر از اشخاص، مثل افرادی که زیاد سیگار می کشند باید هر شش ماه یک بار سینه خود را با اشعه (ایکس) مورد آزمایش قرار دهند. اگرچه اثرات و علایم ناچیز هم باشد اما باید درصدد معالجه و جلوگیری برآمد که شخص مبتلا نشود و از چنگال این بیماری خانمان سوز نجات یابد. لازم است به عرض شما خواننده عزیز برسانم که بدن ما از اجتماع موجودات ریزی که با چشم قابل رؤیت نیستند تشکیل شده است، همان طور که فلزات از اتم های بسیار ریز ساخته شده اند و همان طور که املاح از ملکول های بسیار کوچک به وجود آمده اند، بدن انسان و حیوان نیز از موجودات بسیار ریزی که سلول نام دارند ترکیب شده است. معمولاً حیوانات یک سلولی یا چند سلولی هستند. حیوانات یک سلولی مانند میکروب ها معمولاً خلق الساعه می باشند یعنی قدرت تکثیر آنها زیاد است، وقتی یک میکروب وارد محیط مناسبی شود و غذای کافی هم داشته باشد، آنقدر رشد می کند و زیاد می شود که به صورت توده هایی تمام محیط را پر می نماید. کپکی که روی غذای مانده مخصوصاً روی ماست مانده می بینید، چیزی جز رشد و نمو موجودات یک سلولی نیست و هر قطره از یک غذای کپک زده دارای هزارها موجود زنده است که تمامی آنها از یک موجود متولد شده اند. رشد و نمو سلول ها تحت قید و شرط معینی است. یک سلول نمی تواند مانند افراد خودسر بی بند و بار باشد، یک سلول حق ندارد از حد خود خارج شده و وارد مرز و بوم همسایگان گردد، یک سلول نمی تواند بیش از حد رشد کرده و پای خود را وارد گلیم دیگران کند. سلولی که قوانین و مقررات کشور بدن را نادیده بگیرد و بیش از حد معین رشد کرده و جای سلول های دیگر را غصب نماید، این چنین سلول را سلول سرطان می نامند. سلول های سرطان چون به سلول های دیگر چنگ می زند و چنگال آن هم مانند خرچنگ می باشد و نام عربی خرچنگ سرطان است، این سلول های متعدد و چنگ انداز را هم سرطان نام نهاده اند و آن کسانی که مدعی هستند که علت اصلی سرطان هنوز کشف نشده در اشتباه می باشند. علت سرطان را یافته اند ولی به درمان تاکنون دست نیافته اند. ساختمان تمام سلول های بدن یکسان نیست و احتیاج روزانه آنها هم یکی نمی باشد. هریک از اعضاء و جوارح بدن به غذای مخصوصی احتیاج دارند و جیره معینی خواهند داشت و اگر در مملکت بدن عدالت اجتماعی رعایت شود و جیره هر یک را نسبت به احتیاج او بدهند، یعنی غذاهایی بخورند که محتوی تمامی احتیاجات بدن باشد، هرگز به سرطان مبتلا نخواهند شد.
  • خلاصه پیدایش سرطان به علت مصرف غذاهای ناباب و مصنوعی می باشد و در بعضی از مزاج ها که زمینه مساعد و ماده مستعد است فوری ایجاد سرطان کرده و شخص را علیل و رنجور و بیمار می کند. شخصی که مواد مخدر استفاده می کند خودش خوب می داند که: لاغری، رنجوری، رنگ سیاه، تیره رنگی، دندان سیاه شده، لب رنگ پریده، کم اشت هایی، مسمومیت تدریجی، کم بنیگی، یبوست، لاقیدی، لاابالی گری و همه و همه در اثر این عمل یعنی مصرف مواد مخدر می باشد و هرگز راضی نیست تریاک را ترک کند و از آن دست بردارد بلکه برای آن مداح می شود و آن را تریاق هر زهری و درمان هر دردی می داند. بدبختی ما جماعت هم همین قسم است، تمام غذاهای ناروای گوناگون را از قبیل: نوشابه های مختلف، غذاها و خوراکی های جوهردار و مصنوعی، انواع ساندویچ، سوسیس و کالباس و غیره را می خوریم و به هزاران مرض مبتلا می شویم و گناه را گردن خود نمی گذاریم، چنانچه می دانیم و می بینیم که اشخاص دهاتی که غذاهای طبیعی و لبنیات مصرف می کنند کمتر به مرض سرطان مبتلا می شوند. نان سفید، قند سفید و حتی کله پاچه را که با آهک می شویند تا سفید شود و این ها همه مواد اولیه خود را از دست داده اند و مصرف کننده را دچار بیماری های مختلف منجمله سرطان دچار می سازد. گندم، جو یا سبوس و پوست آن و یا چغندر غذای بسیار مقوی و کاملی می باشد ولی بشر به دست خود مواد اولیه آن را دور می ریزد و توقع سلامتی هم دارد. نان های ضخیم دهات که با گندم و جو مخلوط یا مجزا تهیه می شود، بسیار از گوشت و تخم مرغ قوی تر و با نتیجه تر است. با اینکه ثابت شده بیشترین خواص اکثر میوه ها در پوست آنهاست ولی بشر آن را جدا کرده و دور می اندازد، در نتیجه مواد مؤثره را مصرف نمی کند و موادی که بدن به آن نیاز دارد را به آن نمی رساند. خوب است ما کتب غذاشناسان و یا درمان با غذا و اعجاز خوراکی ها را مطالعه کنیم و انصاف دهیم که در هر روز چند میلیون میکروب داخل وجود خود می نماییم و به دست خود تیشه به ریشه خویش می زنیم و ابدأ متوجه نیستیم که چه می کنیم. در دهات ایران مخصوصاً در بعضی از مناطق که لبنيات زيادتر و غذاهای سالم فراوان تر و گیاه های کوهی به حد وافر وجود دارند ابدأ خبری از سرطان نیست. گوشت برای بدن زیاد لازم نیست و البته زیان و ضررهایی هم در بردارد، دلیل آن از این قرار است که جهاز هاضمه انسان برخلاف جهاز هاضمه حیوانات گوشت خوار نمی تواند ازت حاصله از گوشت را تبدیل به آمونیاک کند و همین گاز ازت سبب شده است تا بتوانیم بگوییم گوشت برای انسان یک سوخت بسیار بدی است که هنگام سوختن دود می کند و قطران این دود موجب بیماری سرطان می شود. مولا علی (ع) فرموده است: لا تجعلو ابطونكم مقابر الحيوانات (شکم خود را گورستان حیوانات قرار ندهید)، برعکس بعضی ها در خوردن گوشت به قدری اسراف و زیاده روی می کنند که از سگ و گربه که حیوانی گوشت خوار آفریده شده اند نیز بیشتر گوشت می خورند و همین ها هستند که دچار بیماری های گوناگون می شوند و مبتلا به سرطان می گردند. مخصوصاً اگر گوشت حیوانی باشد که انسان با او مقاربت و نزدیکی کرده باشد، مصرف کننده آن حتماً مبتلا به مرض سرطان خواهد شد (از کجا معلوم می شود که پرورش دهنده این خطا را نکرده باشد؟). اسلام برای جلوگیری از این بیماری دستور فرموده: اگر شخصی با حیوان حلال گوشتی جماع کند باید آن حیوان را سوزاند و خاکستر آن را نابود کرد و برای حفظ حقوق صاحب حیوان نیز دستور فرموده: مبلغ و بهای آن را از عامل باید دریافت کرده و به صاحب حیوان بپردازند. زنده و پاینده باد دینی که بدون هیچ وسایل و لابراتوار و میکروسکوپی میکروب سرطان را در آن روزها با چشم ذره بینی و دیده خدایی دیده و دستور فرموده: ای بشر از خوردن چنین گوشتی صرف نظر کن و او را بسوزان و خاکستر آن را هم به پای زراعت خود مده، بلکه نابود ساز و همچنین دستور فرمود: دمبلان (خایه) گوسفند و سگ ماهی را میل مفرما زیرا اینها همه میکروب سرطان در بردارند و در عوض از خوردن گیاه هایی که دارای مس گیاهی هستند دریغ مكن.
error: محتوا محافظت شده می باشد.