کاربر

درمان بهانه گیری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

بهانه گیری: عبارت است از مطمئناً بعضی مواقع شاهد بهانه گیری اعضای خانواده بوده اید و آرزو داشتید، ای کاش دلیل آن را می دانستید و آن را برطرف می کردید؛ حال از بهانه گیری همسر گرفته تا فرزندان یا والدین و …).

علت:

  • هنگام غلبه صفرا، مایعات زیادی از بدن دفع می گردد و مغز به خوبی تغذیه نمی شود، بنابراین در این موقعیت اتفاقاتی رخ می دهد که باعث بهانه گیری فرد می شود که به تعدادی از آنها می پردازیم:
  • خستگی: افت قند و فشار باعث خستگی شده و خستگی بی دلیل، عاملی است برای بهانه گیری است.
  • گرسنگی: افت قند و فشار عاملی است برای گرسنگی، و گرسنگی عاملی برای عصبانیت و بهانه گیری در خیلی از افراد است.
  • أفت فشار: دفع مایعات زیاد از بدن هنگام غلبه صفرا باعث کاهش فشار و نوعی کم توانایی در فرد شده که این عارضه به صورت بهانه گیری خود را بروز می دهد.
  • عدم قدرت بیان: زمانی که فرد نتواند منظور خود را به خوبی بیان کند شروع به بهانه گیری می کند که این مسئله می تواند به دلیل عملکرد بد مغز، ناشی از غلبه صفرا باشد.
  • عدم یادگیری: تمام مسائلی که هنگام غلبه صفرا ذکر شد باعث می شود که فرد یادگیری کمتری نسبت به قبل داشته باشد، لذا این مسئله خود را به صورت بهانه گیری بروز می دهد.
  • کم خوابی یا بدخوابی: غلبه صفرا باعث اختلال در ترشح مناسب و کافی هورمون ملاتونین (هورمون خواب) می شود که در این حالت، فرد نمی تواند به خواب عمیق فرو رود، بنابراین در طول روز ناخودآگاه شروع به بهانه گیری می کند.
  • أفت قند: هنگام غلبه صفرا، مایعات زیادی از بدن دفع می گردد که قند فراوانی نیز همراه آن دفع می شود؛ لذا فرد دچار کاهش قند خون می گردد؛ در نتیجه گلوکز کافی به مغز نرسیده و عدم ارسال این ماده حیاتی به سلول های مغزی، عاملی است برای بهانه گیری.
  • افرایش حرارت بدن: حرارت زیاد در قسمت میانی بدن خصوصاً کمر و شکم، هنگام غلبه صفرا، نوعی عصبانیت را برای فرد ایجاد می کند که در این موقعیت هر انسان صبوری نیز تا مدت زمان خاصی می تواند از آن شروع به بهانه گیری می کند. تحمل کند و پس شروع به بهانه گیری می کند.

درمان طب سنتی:

  • رعایت کامل آداب غذا خوردن
  • رعایت کلیه توصیه ها هنگام غلبه صفرا.
  • افزایش مصرف مایعات (مایعات را اندازه ای مصرف کنید که رنگ ادرار همیشه زرد روشن باشد).
  • ابراز محبت: هنگامی که فرد آرام است و می توان با او صحبت کرد، به او نزدیک شده و بگویید چقدر دوستش دارید و محبت خود را به طرف مقابل ابراز کنید.
  • حفظ آرامش: بروز خشم و عصبانیت در مقابل بهانه گیری دیگران عاملی برای افزایش بهانه گیری است؛ پس هنگام بهانه گیری دیگران، آرامش خود را حفظ کنید تا با تدبیر مناسب، مسئله را حل نمایید.
  • حذف تمام موارد ممنوعه: چای (سیاه و سبز) – قهوه – نسکافه – سوسیس – کالباس – پیتزا – تمام غذاهای ساندویجی – غداهای سرخ شده – انواع کنسروی جات – انواع کمپوتها – مرغ و تخم مرغ بازاری – گوشت تمام حیوانات پرورشی – برنج خارجی – انواع سس های بازاری – سایر نوشیدنیهای گازدار – غذای رستوران ها – شیرینی جات بازاری – هله هولههای بازاری – چیپس – پفک – شکلات (على الخصوص شکلاتهای نرم) – کیک – بیسکوئیت – آدامس – یخمک – ماکارونی – لازانیا – لبنیات پاستوریزه – غذاهای زودپز شده – هر روز گوشت(قرمز یا سفید) خوردن – ترشی جات سرکه (لیته) – ریزه خواری(مدام چیزی خوردن) – با استرس غذا خوردن – عداهای مانده و بیات – غذاهای نمک سود(مانند: خیارشور – ماهی دودی – ماهی شور و…) – نمک زیاد – فلفل زیاد – آب تگری و یخ – تمام فست فودها و غذاهای آمادهی بازاری- غذاهای فریز شده(بیش از ده روز) – غذاهای پخته شده در ماکروفر (MICRO WAVE) – کلیهی مواد غذایی بسته بندی شدهی بازاری که دارای نگه دارنده هستند – میوه جات کال و نارس – شیر گاو به مقدار زیاد – کشک و پنیر کهنه – قره قوروت – ماءالجبن(آب پنیر) – استفادهی چند نوع غذا با هم – قند و شکر به مقدار زیاد – مصرف ماست به مقدار زیاد و هر روز خصوصاً همراه غذاهای دیگر – رنگ های مجاز اضافه شده به مواد غذایی – جوش شیرین – استفاده از سموم حشره کش(اسپری، بودر و..) – استفادهی زیاد از موبایل – پرخوری – پرخوابی – کم خوابی – نداشتن نظم در خواب و خوراک – عدم رعایت بهداشت فردی – گرم و سرد شدن – استفاده از رنگ مو – زیاده روی در مصرف مواد آرایشی – استعمال دخانیات(سیگار، قلیان، تریاک و…) – زیاده روی در مصرف داروهای شیمیایی – مصرف میوه جات بعد از غذاهای گوشتی – مصرف غذاهای با هم ناسازگار(مثل شیرموز، فرآوردههای کنجدی با لبنیات و…) – مصرف همزمان لبنیات و غذاهای گیاهی سرشار از آهن مانند:(زرشک، آلو، عدس، پسته، اسفناج، آلوبخارا، آلبالو و…) – دیروقت غذا خوردن(خصوصاً غذاهای پخته، چرب و پرحجم) – دیروقت خوابیدن – زندگی در مکانهای با آلودگی صوتی زیاد – زندگی در شهرهای شلوغ با هوای آلوده – هر روز برنج خوردن(حتی ایرانی) – نان بدون سبوس – نان فتیر و ور نیامده – خوردن یک نوع غذا در دو وعده ی متوالی مثلاً خوردن غذای مانده از ظهر در شب.
error: محتوا محافظت شده می باشد.