مواد لازم:
- گوجه سبز: ۱۵۰ گرم
- سویا ریز: ۱ پیمانه
- تره تازه: ۴۰ گرم
- جعفری تازه: ۴۰ گرم
- نعناع تازه: ۲۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و چند دقیقه داخل پیاز تفت دهید.
- سبزیجات را بیفزایید و بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را اضافه کنید. را با مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید خورش کاملاً پخته شده و جا بیفتد.
- گوجه سبز بیفتد. در پایان، زعفران دمکرده و دارچین را بیفزایید و بعد از یک ربع، شعله را خاموش کنید.