مواد لازم:
- کلم بروکلی: ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
- ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
- بروکلی را به اندازه دلخواه خرد کنید؛ یک قابلمه آب نمک رقیق شده را به جوش آورده روش تهیه: و گل های بروکلی را داخل آن ریخته بعد از ۵ دقیقه که نرم شد، آنها را در صافی ریخته و بلافاصله در آب یخ قرار دهید تا رنگش تغییر نکند.
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- کلم بروکلی و سیب زمینی نگین شده را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
- قارچ، نمک، ادویه جات و مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید تا غذا کاملاً پخته شده و جا بیفتد.