کاربر

خورش کرفس و کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ساقه کرفس خرد شده: ۴ پیمانه
  2. کدو خورشتی: ۲ عدد متوسط
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدو، هویج و سیب زمینی را نگینی و درشت، و ساقه کرفس را ۲ سانتی خرد می کنیم ساقه کرفس را بخارپز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده سپس هویج را افزوده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی را به همراه ادویه به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. در انتها کدو، کرفس، نمک، فلفل و زنجبیل را به کل مواد افزوده و مدتی حرارت می دهیم. کمی آب گرم به خورش اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل می توانیم موقع صرف غذا از آب لیموترش تازه یا پودر لیمو استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. تقویت بینایی
  5. تقویت عمومی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.