کاربر

خورش کرفس با گوجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برگ و ساقه کرفس خرد شده: ۴ پیمانه
  2. نعناع و جعفری خرد شده: ۳۰۰ گرم
  3. لوبیا چشم بلبلی: 2/1 پیمانه
  4. هویج: ۲ عدد متوسط
  5. گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  8. پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. لوبیا را از قبل خیس می کنیم. نعناع و جعفری را با مقداری روغن تفت داده، سپس برگ و ساقه کرفس را افزوده و کمی تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج نگینی شده را به همراه نمک، فلفل، ادویه و زنجبیل به آن اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را پوست گرفته، نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم. در نهایت سبزی و لوبیا را همراه با مقداری آب گرم به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. مدتی قبل از پخت کامل، پودر لیمو یا آب لیموترش تازه را به غذا اضافه می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. خون ساز
  4. تقویت عمومی و امور جنسی
  5. ضد چربی و کلسترول خون
  6. مفید برای گوارش
  7. ضد سرطان
  8. تقویت بینایی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.