کاربر

خورش هویج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. هویج: ۸ عدد
  2. لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  3. آلو بخارا: ۱۲ عدد
  4. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. هویج را به صورت خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج و ادویه را افزوده و کمی تفت می دهیم. گوجه ها را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به مواد قبلی اضافه کرده و مقداری حرارت می دهیم. وقتی آب گوجه قوام پیدا کرد، آلو را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه می کنیم و مدتی می پزیم. مدتی قبل از پخت کامل، لوبیای پخته شده و زعفران آب شده را به غذا افزوده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. ملين
  3. مفید برای تصفیه خون
  4. مفید برای کبد

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.