کاربر

خورش لوبیا سبز (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. هویج: ۲ عدد متوسط
  2. لوبیا سبز خرد شده: ۵ پیمانه
  3. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  4. فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
  5. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین: به میزان لازم
  8. پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • هویج و فلفل دلمه ای را نگینی و سیب زمینی را نیز به صورت خلال های ۲ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را افزوده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی، لوبیا سبز و فلفل دلمه ای را به همراه ادویه و دارچین به مـواد قبلی اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل می توانیم موقع صرف غذا از آب لیمو ترش تازه استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مفید برای فصل های بهار، پاییز و زمستان
  3. مفید برای کبد
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. ملين
  7. تقویت عمومی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.