کاربر

خورش قورمه سبزی با گردو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، سکنجبین

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا قرمز یا چیتی: 4/3 پیمانه
  2. تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده: ۷۵۰ گرم
  3. گردو: ۱۲ عدد
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  6. شنبلیله خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  7. لیمو عمانی ( ۲ یا ۳ عدد) یا پودر لیمو عمانی: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده، سپس با مقداری آب و زردچوبه می پزیم. سبزی خرد شده را با روغن کنجد مدتی تفت می دهیم، سپس شنبلیله خشک را به آن اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت داده، سپس گردوی کوبیده شده، نمک، فلفل و زنجبیل را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و با مقدار آب مناسب اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. مدتی قبل از پخت کامل خورش می توانیم پودر لیمو عمانی را نیز به آن اضافه کنیم، در صورتی که از لیمو عمانی استفاده می کنید، باید به همراه بقیه مواد پخته شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. تقویت عمومی بدن
  3. ضد کلسترول
  4. تقویت امور جنسی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.