کاربر

خورش قورمه سبزی با قارچ (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده: ۷۵۰ گرم
  2. لوبیا چیتی: 2/1 پیمانه
  3. قارچ: ۱۲ عدد
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  6. شنبلیله خشک: به میزان لازم
  7. پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا چیتی را از قبل خیس کرده و مدت کمی می پزیم، سپس آب آن را عوض می کنیم سبزی خرد شده را مدتی با روغن کنجد تفت می دهیم، شنبلیله خشک را نیز به آن اضافه کرده و مجدداً کمی تفت می دهیم. سبزی و لوبیا را با مقداری آب گرم مدتی می پزیم. پیاز را با روغن و کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم. قارچ های خرد شده را به همراه مقداری ادویه، فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس آن را به کل سواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. قبل از صرف غذا مقداری پودر لیمو عمانی یا آب لیموترش تازه به خورش اضافه می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.