مواد لازم:
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
- آلوبخارا: ۵۰ گرم
- عدس: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- شیره خرما: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته. سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
- در ظرفی جداگانه؛ عدس را بپزید.
- آلو را پخته و هسته آن را جدا کنید.
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- سیب زمینی و کدوی نگین شده را افزوده بعد از تفت دادن، نمک و زردچوبه بیفزایید.
- قارچ، عدس و آلو را با مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید کاملاً جا افتاده و غلیط گردد.
- در پایان شیره خرما و آب نارنج را ریخته و شعله را خاموش کنید.