کاربر

خورش قارچ و آلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۲۰۰ گرم
  2. کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  4. آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
  5. آلوبخارا: ۵۰ گرم
  6. عدس: نصف پیمانه
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. روغن کنجد: نصف پیمانه
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. شیره خرما: ۱ قاشق غذاخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته. سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
  • در ظرفی جداگانه؛ عدس را بپزید.
  • آلو را پخته و هسته آن را جدا کنید.
  • پیاز نگین شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • سیب زمینی و کدوی نگین شده را افزوده بعد از تفت دادن، نمک و زردچوبه بیفزایید.
  • قارچ، عدس و آلو را با مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید کاملاً جا افتاده و غلیط گردد.
  • در پایان شیره خرما و آب نارنج را ریخته و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.