کاربر

خورش شهد فسنجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام ساییده: ۳ قاشق غذاخوری
  2. رب انار ملس: ۳ قاشق غذاخوری
  3. به: ۲۰۰ گرم
  4. مغز گردو ساییده: ۳ قاشق غذاخوری
  5. هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق غذاخوری
  11. شیره انگور خانگی: ۲ قاشق غذاخوری
  12. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  13. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • پیاز، مغزیجات، نمک و فلفل را با ۱ لیوان آب میکس کرده و روی اجاق قرار دهید.
  • وقتی به نقطه جوش رسید، روغن زیتون را افزوده و شعله را کم کنید.
  • بعد از نیم ساعت، هویج و به درشت رنده شده را با زعفران به مواد بیفزایید و اجازه دهید تا غذا خوب جا بیفتد.
  • آرد، رب، دارچین و شیره انگور را اضافه کنید.
  • بعد از ۱ ساعت، خورش آماده است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.