مواد لازم:
- مغز بادام ساییده: ۳ قاشق غذاخوری
- رب انار ملس: ۳ قاشق غذاخوری
- به: ۲۰۰ گرم
- مغز گردو ساییده: ۳ قاشق غذاخوری
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق غذاخوری
- شیره انگور خانگی: ۲ قاشق غذاخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پیاز، مغزیجات، نمک و فلفل را با ۱ لیوان آب میکس کرده و روی اجاق قرار دهید.
- وقتی به نقطه جوش رسید، روغن زیتون را افزوده و شعله را کم کنید.
- بعد از نیم ساعت، هویج و به درشت رنده شده را با زعفران به مواد بیفزایید و اجازه دهید تا غذا خوب جا بیفتد.
- آرد، رب، دارچین و شیره انگور را اضافه کنید.
- بعد از ۱ ساعت، خورش آماده است.