مواد لازم:
- دال عدس: 3/2 پیمانه
- تمرهندی: ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- به: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: 1 حبه
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- تمبر هندی را داخل آب ریخته و هسته آن را جدا کرده و از صافی عبور دهید.
- پیاز و سیر نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید تا نرم گردد.
- به نگین شده را اضافه کنید و با مواد هم بزنید.
- گوجه و رب گوجه را افزوده و بعد از تفت دادن نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- دال عدس را داخل مواد تفت داده و ۲ لیوان آب جوش بریزید تا به مدت یک ساعت بپزد.
- سیب زمینی را در روغن روی حرارت ملایم تفت داده و با تمرهندی به خورش اضافه کنید.
- نکته: این خورش باید غلیظ باشد.