کاربر

خورش به و کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو خورشتی: ۴ عدد متوسط
  2. هویج: ۱ عدد متوسط
  3. به: ۱ عدد متوسط
  4. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  5. آلو بخارا: ۸ عدد
  6. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین و هل: به میزان لازم
  9. شیره کشمش یا شکر قهوه ای، آب لیموترش تازه و روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • آلو را با مقداری شیره کشمش یا شکر قهوه ای، زعفران آب شده و کمی آب لیموترش تازه می پزیم، هویج و سیب زمینی را به صورت نگینی و کدو و به را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد، کمی زردچوبه و ادویه تفت داده، سپس هویج، فلفل زنجبیل را افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن به، کدو خورشتی و سیب زمینی را به همراه نمک، دارچین و هل به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به بقیه مواد اضافه می کنیم. وقتی که آب گوجه قوام پیدا کرد، آلو را افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مناسب برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. مفید برای کبد
  4. تقویت بینایی
  5. مقوی عمومی بدن
  6. مفید برای تصفیه خون
  7. خونساز
  8. تقویت حافظه

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.