مواد لازم:
- بامیه ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- سیر زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- فلفل دلمه ای رنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نعناع تازه: ۲۰ گرم
- جعفری تازه: ۲۰ گرم
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- غوره بدون هسته: ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیر و پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیس کرده و آبکشی نموده اید را با پیاز خوب هم بزنید.
- بعد از چند دقیقه، بامیه را افزوده و ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
- رب گوجه، نمک و ادویه جات را افزوده و هم بزنید.
- فلفل دلمه ای، جعفری و گوجه خرد شده را با غوره و ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید غذا با شعله متوسط، پخته شده و جا بیفتد.
- سیب زمینی را خلال نموده در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت داده و هنگام سرو غذا روی خورش بریزید.
- نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.