مواد لازم:
- بامیه ریز: ۱۰۰ گرم
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- بادنجان: ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
- لپه: ۳ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیر کوچک: 1 حبه
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- پودر سیر: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- بادمجان را روی آتش یا داخل فر کباب کرده و گوشتش را جدا کنید.
- لپه خیس خورده را بپزید تا آبش کامل کشیده شود.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید سپس بامیه را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را به مواد اضافه کنید.
- سیب زمینی را افزوده و با مواد تفت دهید.
- گوجه رنده شده، سیر، نمک و ادویه جات را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- دو لیوان آب جوش بریزید و زمان بدهید تا کاملاً پخته شود.
- بادمجان و لپه را به مواد افزوده و اجازه دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
- نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.